11.03.2024-09:58 (Son Güncelleme:11.03.2024-09:58)


1

Hull City'nin sahibi olan ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe-Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Türk futbolu ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı'nın tavsiyeleri ve sözleri sosyal medyada gündem oldu.



2

''Bir oyuncu kenara gittikten sonra dipdiri, koşa koşa oyuna giriyorsa bunu inandırıcı bulmamız mümkün mü?"



3

"Burada kaybedilen sürenin maçın sonuna eklenmesinin bir esprisi yoktur. Bu, bir takımın oyununu bozmak üzerine olan bir sistem."



4

"Bunun çözümü çok basit. İngiltere'de bir oyuncu için sağlık ekipleri sahaya girerse, sonraki 2 atak boyunca o oyuncu ölse sahaya almıyor hakem. Bunun çözümü var!"



5

"Federasyona yalvarıyorum, 'iki atak boyunca bu oyuncu sahaya giremeyecek' şeklinde bir kural alınmalı."



6

"Türkiye'de futbol seyredilebilirlikten çıktı, bir tek Türkiye'de oluyor bu, Yunanistan'da dahi olmuyor. TFF buna izin veremez! Oyuncunun karnına top geliyor, sağlık ekibi sahaya giriyor, niye? 'Geçmiş olsun' mu diyecekler?"



7

"Bugün Olympiakos-Panathinaikos maçını Alman hakem yönetti. 1 yıldır söylüyorum; akşamları hakemlerin yanlış kararları üzerine komplo teorileri üreterek yaşamak istemiyorsak, hakemleri değiştireceğiz. Huzur isteniyorsa tek çözüm var; yabancı hakem getireceksiniz."



8

"Herhangi bir takım için konuşuyorum; niyeti bozmuş bir hakem grubu bir takıma dikkat ederse kornerlerde 2-3 penaltı bulur, dikkat etmek istemezse hiç bulmaz. VAR, atomik bir güç haline geldi. Her ortada itme-çekme oluyor zaten."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr