Acun Ilıcalı'dan Survivor 2019 Sürprizi

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından takipçilerine Survivor 2019 için bir sürpriz yaptı.Sürpriz olarak Ilıcalı Survivor'ın çekileceği yerin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

06.12.2018-00:49 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-00:36)

Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibi, 2019 yılında başlayacak olan Survivor için hazırlıklara başladı. Acun Ilıcalı yeni sezon için tüyoları vermiş ve "Allah gelecek sene katılacak yarışmacıların yardımcısı olsun" demişti.

Sosyal medya hesabından Survivor ile ilgili paylaşımlarda bulunan Acun Ilıcalı, Survivor hayranları için sürpriz bir paylaşım yaptı. Acun Ilıcalı Survivor 2019'un çekileceği yer ve mekanın fotoğrafları ile videosunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde TV8'de ekrana gelen 'Gel Konuşalım' programının canlı yayınına katılan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2019' için şu açıklamayı yapmıştı:

"Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye- Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.''

Acun ılıcalı yeni sezonun yayınına Şubat 2019'da başlanacağını açıklamıştı. 

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal