Acun Ilıcalı'dan Dev Anlaşma!

Acun Ilıcalı'nın başarısı ülke sınırlarını aşmaya devam ediyor. Birçok ülkede tanınan ünlü yapımcı Ilıcalı, Meksika'da yayın yapmakta olan Azteca 1 adlı kanalın tüm içeriklerini Acun Medya'nın üstlendiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

13.07.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-12:14) Acun Ilıcalı'dan Dev Anlaşma!

Başarılı yapımcı Acun Ilıcalı'nın adı dünyanın dört bir yanında duyulmaya devam ediyor. Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, 150 milyon dolarlık dev bir anlaşma imzaladı.

Acun Ilıcalı, Meksika'da yapmış olduğu görüşmelerin sonucunda, orada yayın yapmakta olan Aztec 1 adlı kanalın bütün içeriklerini Acun Medya'nın yapacağını belirtti ve sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak açıklamada bulundu.

İşte o paylaşım;

Acun Ilıcalı, 'Meksika'da yaptığımız görüşmeler sonucunda, ülkenin en büyük medya grubu Salinas’la anlaşma yapmanın gururu içindeyiz. 3 yıl boyunca Azteca 1 kanalının tüm içeriğini Acun Medya üretecek.

'YENİ BAŞARILAR ELDE ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Bize güvenen ve kanalını emanet eden sayın Ricardo Salinas'a ve tüm Azteca medya grubuna teşekkür ediyorum. Azteca 1 kanalıyla yeni başarılar elde etmek için var gücümüzle çalışacağız...' açıklamasında bulundu.

150 MİLYON DEĞERİNDE BÜYÜK ANLAŞMA

Acun Medya'nın bu anlaşma sonucunda Meksika'da yayın yapmakta olan Azteca 1 kanalı ile anlaşması sonucunda 150 milyon dolar alacağı öğrenildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal