21.12.2019-09:58 (Son Güncelleme:26.04.2024-07:51)


1

TV8 ekranlarının en sevilen ve sıkı takip edilen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye'nin 20 Aralık Cuma akşamı yayınlanan son bölümünde finalistler belli oldu. MasterChef yarışmasında hünerlerini sergileyen Acun Ilıcalı, karşı takımda kendisi yenenlere Survivor'a gitme ödülü vereceğini söyledi.



2

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması eleme gecesi bölümüyle ekrana getirildi. Yarışmanın en popüler isimlerinden Batuhan yarışmaya veda ederken Acun Ilıcalı'nın Survivor açıklaması olay oldu.



3

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yemek konusundaki yeteneklerini göstermek için O Ses Türkiye jürileri ile MasterChef Türkiye yarışmasına katıldı.



4

Acun Ilıcalı, MasterChef yarışmasında son 5'e kalan isimlere müjdeyi verdi. Ilıcalı, kendilerini yenen yarışmacılara ödül olarak Survivor'a konuk edeceğini açıkladı.



5

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, mutfakla hiç arası olmadığını ve ömründe bir kere annesine çay yapmak için mutfağa girdiğini söyledi.



6

Acun Ilıcalı'nın yaptığı mutfak itirafı ekran başındakileri, yarışmacıları ve şefleri büyük şaşkınlığa uğrattı. O Ses Türkiye ekibi ve Acun Ilıcalı, yarışmada kuşkonmaz çorbası, rizotto, salata, çökertme ve krep tatlısı yaptı.



7

MasterChef Türkiye yarışmacıları ile Acun Ilıcalı'nın takımı arasında eşitlik olması için şefler yarışmacıların tek elleri ile çalışmasını istedi.



8

Başarılı televizyoncu yarışma esnasında tatlı yapmak için kollarını sıvarken yere dökülenleri süpürme görevi de verildi.



9

Her daim içten tavırları ile sempati toplayan Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye'nin yayınlanan yeni bölümüne damga vurdu.



10

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye stüdyosunda temizlik yaptı. Acun Ilıcalı'nın temizlik yapması sosyal medyayı salladı.



11

Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Koskoca Acun Ilıcalı'ya temizlik yaptıran hayat bize neler yapmaz', 'Paspas yapmak nedir be nasıl bir kralsın', ‘Süper bir bölüm olacak ama paspas yapmasaydın iyiydi patron' ve 'Acun Ilıcalı'ya paspas attıran hayat bizlere neler yapmaz ki' gibi yorumlarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr