15.09.2021-12:43 (Son Güncelleme:09.11.2021-16:09)


1

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a veda etmesinin ardından bir İngiliz kulübü için yatırımlarına başlayacağını duyurmuştu.



2

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın futbola olan merakı oldukça biliniyor. Her fırsatta futbola olan ilgisi ve merakıyla dikkat çeken ünlü medyacı, futbola olan ilgisini ticari boyuta taşımıştı.



3

Acun Ilıcalı İngiltere'den bir takımı satın alarak yatırım yapmak istediğini açıklamıştı. Medya patronunun yeni devralacağı takım geçtiğimiz aylarda belli oldu. Acun Ilıcalı'nın İngiltere Championship'de mücadele eden Hull City'yi satın alacağını duyurdu.



4



5



6

İngiltere ekiplerinden Hull City, İngiltere'nin köklü takımlarından olarak göze çarpıyor. Futbol takımı Championship'de mücadele vermektedir. Takım 1904 yılında kurulmuştur. Geçen sezonu 1.Lig'de şampiyon olarak tamamlayan Hull City, adını Championship'e yazdırdı. Kulüp tarihinin en büyük başarısı ise 2014 yılında oynadıkları FA Cup finalidir. Takım iç saha maçlarını 24.500 seyirci kapasiteli KCOM Stadyumu'nda oynamaktadır. Kulübün maskotu bir kaplandır ve renkleri kehribar, siyahtır.



7

INSTAGRAMDAN PAYLAŞTI

INSTAGRAMDAN PAYLAŞTI

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR