20.12.2023-13:25 (Son Güncelleme:20.12.2023-17:58)


1

Sisi lakaplı Seyhan Soylu sosyal medya paylaşımları ve skandal iddiaları ile sık sık gündeme oturuyor.



2

Dilan-Engin Polat davasının yürümesinde de payı olan Soylu, bu kez Acun Ilıcalı hakkında bir skandala dair paylaşım yaptı.



3

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan ''Kedicikler'' belgeseli ile tekrar gündem olan Adnan Oktar ile fotoğrafı çıkan Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar'ın öğrencisi olduğu iddiası ortaya atılmıştı.



4

Sisi'nin paylaşımı şöyleydi:

Sisi'nin paylaşımı şöyleydi:

''Öncelikle bazı kesimin yani Atatürkçü geçinen tayfa bu aşağıdaki videonun tamamını izlemediği kesin. Aslında Acun Ilıcalı Adnan Oktar tayfasından birileriyle 38 yıl önce arkadaş olmuş ve o tarihlerde bu gibi soytarılara toplumun bir Kısım ve medyada itibar gösterirdi.



5

Acun‘da Adnan Hoca’nın zengin, ünlü , sanatçı tayfasıyla kontak kurmak ve inançları doğrultusunda inandığı için Adnan Hoca’nın evine 3/5 kere gitmekten ibaret. Aradan yıllar geçince Adnan Hoca ile kontak kurmaya çalışmış hatta (Bu süreç muhabirlik sürecinde) Acun görüşmüyor. Çünkü Adnan Hoca'nın gerçek yüzünü ilk ne olduğunu öğrenen kişilerden biri ve o tarihte herkesi uyaran kişidir. Bu olaylar Adnan Hoca’nın kulağına gidiyor. Yıllar sonra Adnan Hoca Acun’dan intikam için kendi televizyonunda sanki övüyormuş gibi sözlerle başlatan ve videonun tamamını izlerseniz ortalarına doğru eleştiri ile başlayan ve aslında kendisine itibar etmediği için intikam almaya ve kötülemeye çalışmakta. Çok enteresandır belli bir noktaya geldiğini zaman geçmişiniz de zaman zaman sizden olmayan insanlarla tanışırsınız onların karakterini öğrenirsiniz onlardan kaçarsınız, bu kaç işlerin bedeli olarak da daha sonra popüler kimliğiniz ve ekonomik gücünüz insanların sizi ağır şekilde eleştirmesine hatta iftiralar atılmasına sebep olacaktır acın da başarılarının bedelini ödüyor...''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr