15.01.2024-10:17 (Son Güncelleme:15.01.2024-10:44)


1

Şeyma Subaşı, Survivor başlar başlamaz zaman kaybetmeden Dominik'e gidince, herkes eski eşi Acun Ilıcalı ile barışmak istediğini düşünmüştü.



2

İddialar sürerken Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı ve uğruna Meksika'ya uçtuğu dedikoduları yayılmaya başladı. İddialara göre Şeyma'nın yeni aşkı Formula E CEO'su ve oldukça zengin.



3

Subaşı'nın yeni aşkını ve kim olduğunu öğrenenler ise "Yine zengin sevgili bulmuş" yorumları yaptı.



4

Meedo ile olan evliliği olduça kısa süren Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları ortalığı karıştırdı. Instagram'da 'kipkirmiziruj' isimli hesabın yaptığı paylaşıma göre, Subaşı'nın yeni aşkı Formula E CEO'su ve oldukça zengin.



5

Dominik'ten bir anda Meksika'ya Formula E yarışlarını izlemeye gitmeye karar veren Şeyma Subaşı'nın bunu yapmasının altında meğer bir sebep yatıyormuş.



6

Sosyal medyada "kipkirmiziruj" isimli Instagram hesabının iddialarına göre, Şeyma Subaşı'nın Meksika'da olmasının asıl sebebi Formula E CEO'suna gönlünü kaptırmış olması.



7

İddialara göre Subaşı'nın yeni aşkı 53 yaşındaki Alejandro Agag. Şeyma Subaşı ve Agag'ın beraber bir yemekte pozunun olması da sosyal medyadaki bu iddiaları güçlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr