Acısı Taze Aileye Yalan Haber Şoku

Ekrem Turizmin Genel Müdürü İbrahim Çetin geçtiğimiz günlerde ailesinden Ali ve Ayşe Çetin’i kaybetmişti. Bolu’nun yerel haber sitesi bolugundem.com ise bu durumu haberleştirerek, İbrahim Çetin’in itibar ve imajını sarsmak amaçlı yanlış bilgiler ile kamuoyunda algı oluşturmaya çalıştı.

20.04.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-14:22) Acısı Taze Aileye Yalan Haber Şoku

 

Ekrem Turizmin Genel Müdürü İbrahim Çetin geçtiğimiz günlerde ailesi Ali ve Ayşe Çetin’i kaybetmişti. Henüz cenazeleri bile defnedilmeden Bolu’nun yerel haber sitesi bolugundem.com İbrahim Çetin’in itibar ve imajını sarsmak amacı güderek yanlış bilgiler ile haber yayınlamaya başladı. Acısı taze olan aile yalan haber ile sarsıldı. İbrahim Çetin mahkeme sürecine gidileceğini açıklayarak medyadaki haberleri üzülerek okuduğunu belirtti.

Haberde İbrahim Çetin’in de hasta ve yoğun bakımda olduğunu, ailesinin coronavirüs nedeni ile hayatını kaybettiği belirtilirken, Çetin için Ayşe ve Ali çiftinin torunu olduğu ibaresi kullanılmıştı. Ancak İbrahim Çetin sağlıklı olduğunu, babasının normal ölüm nedeni ile vefat ettiğini açıkladı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal