Açılışa kısa bir süre kaldı: TOGG Cüzdan özelliği açıklandı

Yerli otomobil TOGG’un ilk otomobilinin banttan ineceği tarihe çok az kaldı. Dev açılış öncesi Türkiye’nin teknoloji markası olan TOGG’un yeni özelliği açıklandı. İşte TOGG hakkında son gelişmeler...

15.10.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 15.10.2022-17:34) Açılışa kısa bir süre kaldı: TOGG Cüzdan özelliği açıklandı

29 Ekim 2022 tarihinde banttan inmeye başlayacak olan Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’un Gemlik’teki tesisinin açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak. Dev açılış öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken, Paycell ile işbirliğine giden TOGG’un mobilite çözümlerine Paycell’in ödeme sistemleri ve dijital finansal çözümlerini de entegre edeceği öğrenildi.

TOGG Cüzdan özelliği açıklandı

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, ‘TOGG Cüzdan’ özelliği hakkında şu ifadeleri kullandı:

 "Herkes gibi bizlerin de heyecanla beklediği ve artık çıkışına sayılı günler kalan yerli otomobilimiz TOGG hakkında her geçen gün yeni ve inovatif projelerle desteklendiğini öğreniyoruz.

TOGG Cüzdan özelliği

Geleceğin teknolojisinin belirlenmesinde öncü olacak

‘’Son olarak Paycell ile gidilecek olan iş birliği vesilesi ile eklenecek mobilite çözümler, TOGG’un otomobil özelliklerinin yanı sıra sahip olduğu yenilikçi fikirler sayesinde günlük hayatımızda da işimizi kolaylaştıracak teknolojileri bizlere sunacak. Bizlere sağladığı bu avantajlar haricinde, geleceğin teknolojisinin belirlenmesinde de öncü konumda olacaktır.

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Tabi teknoloji gün geçtikçe gelişiyor. Artık Avrupa’da olduğu gibi çoğu plazaların teslimat noktası olacağını ve insanlar internetten araç alabileceklerini ve bu internetten araçları satın alan şahısların da devasa plazaların yalnızca araç teslimat noktası olacağını göreceğiz.’’

Avantajlı bir duruma götürür

‘’Her şeyden önce bizim insanımız bu konuda milli düşünecektir. Yerli ve milli olan aracımıza bugüne kadar destek olduğumuz gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz.

Vatandaşımızın da aynı şekilde düşüneceğini, kendi aracına sahip çıkacağını öncelik sırası olarak da yerli ve milli olan TOGG’a önem vereceğine inanıyoruz.”

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal