Acil 15.000 TL’ye ihtiyacı olan başvursun! Başvuru ekranı aktif oldu

Acil 15.000 TL nakite ihtiyacı olan vatandaşlar, Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisine başvurabilir. Başvuru ekranı aktif oldu! İşte Ziraat Bankası 15.000 TL kredinin detayları…

19.04.2024-15:52 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-15:52) Acil 15.000 TL’ye ihtiyacı olan başvursun! Başvuru ekranı aktif oldu

Ziraat Bankası tarafından acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjde dolu haber verildi. Son dakika haberi alarak duyurulan bu nakit fırsatı sayesinde vatandaşlar hiç beklemeden ihtiyaçlarını giderebilecek. 15.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların tek yapması gereken banka müşterisi olmak. Banka müşterisi olduktan sonra dilerlerse mobil üzerinden dilerlerse de en yakın banka şubesinden nakit krediye başvuruda bulunabilecekler. Düşük faiz oranlı, yüksek vade seçenekli ihtiyaç kredisi çekmek istiyorsanız daha fazla beklemenize gerek yok!

15.000 TL paranız Ziraat Bankası’yla hazır

Acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlar için hız kesmeden yepyeni kampanyalara imza atılmaya devam ediliyor. Bu defa yeni kampanyaya Ziraat Bankası tarafından imza atıldı. Pek çok vatandaşın yüzünü güldürmek için yeni kampanyalar başlatan Ziraat Bankası, tüm müşterilerinin yararlanabileceği bir kampanya başlattı. Kampanya sayesinde gelir belgesi, kimlik belgesi ve eğer bulunuyorsa kefil ile birlikte bankaya giden vatandaşlar 15.000 TL tutarındaki nakit krediden yararlanabilecekler. Düşük faiz oranıyla ihtiyaç kredisini anında hesabına almak isteyen vatandaşların daha fazla başka bir bankayı araştırmasına gerek yok.

Acil 15.000 TL’ye ihtiyacı olan başvursun! Başvuru ekranı aktif oldu

36 ay vadeli 15.000 TL krediniz cebinizde

İhtiyaç kredileri söz konusu olduğu zaman vatandaşların en çok dikkat ettiği nokta vade seçenekleri oluyor. Ziraat Bankası 50.000 TL’ye kadar çekilecek olan ihtiyaç kredilerinde BDDK kuralları gereği 36 ay vadeye kadar taksit seçeneği sunabiliyor. 15.000 TL tutarında sunduğu ihtiyaç kredisinde de 36 ay vadeli şekilde vatandaşların bu krediden faydalanmalarını sağlayacak. Bayram sonrası nakit ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşların hiç beklemesine gerek kalmadan ödemesi hesabına yatacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal