Aboubakar Ceza Ödemeyi Kabul Etti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Aboubakar'a maç başı 20 bin Euro ödeyeceklerini, eğer oyuncu dizinden sakatlanırsa da 40 bin Euro ceza yazacaklarını açıkladı.

22.10.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 22.10.2020-11:21) Aboubakar Ceza Ödemeyi Kabul Etti

Ahmet Nur Çebi'den flaş açıklamalar. Siyah-Beyazlılar'ın Başkanı Çebi, Vincent Aboubakar, Abdullah Avcı ve gündeme dair konuştu. Posta Gazetesi'ne röportaj veren Çebi, şunları söyledi:

AVCI İLK MESELEMİZ

Abdullah Avcı ilk meselemiz oldu. Takım iyi gitmiyordu, yolları ayırdık. Sergen Hoca ile ligi 3.sırada bitirdik. Sergen Yalçın camiamızın bir değeridir, aynı zamanda Türk futbolunun da değeridir.

ABOUBAKAR KUANTUM OKUMUŞ

Aboubakar'a maç başı 20 bin Euro ödeyeceğiz, eğer dizindeki sakatlık nüksederse 40 bin Euro ceza yazacağımızı söyledik. Şaşırdı, itiraz etti ama sonunda kabul etti. Çocuk enteresan, kuantum fiziği okumuş.

HOCAMIZIN İSTEDİKLERİNİ ALDIK

Toplam 8 milyona mal ettiğimiz, 18 milyon tasarruf ettiğimiz takımla yola devam ediyoruz. Konya’dan 4 yedik, Gençlerbirliği’ne sahamızda kaybettik. Hiç hoş değil. Yine de umutluyum. Hocamızın istediği transferleri yaptık.

LJAJIC KENDİ BİLİR

Ljajic’in toparlanması lazım. İyi yaşamadığı kulağıma geliyor. Düzelmezse kendisi bilir. Ocak ayında bir transfer daha yapacağız. Borçları TL’ye çevirip rahatladık. Faiz hala belimizi büküyor ama önemli mesafe aldık. Bırakmam Seni kampanyasıyla biraz nefeslendik.

ERTELEME İSTEDİK, OLMADI.

UEFA’ya her 3 ayda bir verdiğimiz temiz kağıtlarının 6 ay ertelenmesini istedik, olmadı. Tribünde seyirci yok, kombine yok. Kimse ne yiyorsun, ne içiyorsun demiyor. Futbolcu ödemeleri için UEFA ve TFF’ye yazdığımız yazılara ne yazık ki olumlu cevap alamadık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal