ABD’ye ziyarette bulunmuştu: Kılıçdaroğlu o soruyu yanıtsız bıraktı

Geçtiğimiz günlerde ABD’ye ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretinin ardından bu kez İngiltere’ye gitti. Burada bazı temaslarda bulunduğu ifade edilen Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayın programında kendisine yöneltilen ‘Kayıp 8 saat’ ile ilgili soruyu yanıtsız bıraktı.

03.11.2022-12:48 - (Son Güncelleme: 03.11.2022-17:01) ABD’ye ziyarette bulunmuştu: Kılıçdaroğlu o soruyu yanıtsız bıraktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’yi ziyaret etmesinin ardından yaklaşık 3 gün sürecek olan İngiltere ziyaretine başladı. Londra’da dün “Entrepreneur First” ve “The Creator Fund” yetkilileri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayın programında kendisine yöneltilen ‘Kayıp 8 saat’ ile ilgili soruyu yanıtsız bıraktı. CHP lideri daha sonra canlı yayından ayrıldı.

O soruyu yanıtsız bıraktı

Programın sunucusu, Kılıçdaroğlu'na "Bir ara başka bir adrese gitme gibi bir durumunuz var mı? Çünkü hep soruluyor: 8 saat işte yoktu, nereye gitti diye. Başka bir adaya gitme gibi bir durum olur mu?" sorusunu yöneltti. Kılıçdaroğlu, bunun üzerine "Ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim" ifadelerini kullanarak canlı yayından ayrıldı.

Kılıçdaroğlu kayıp 8 saat

Olay nedir?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 9-13 Ekim tarihleri arasında ABD'ye gerçekleştirdiği ziyarette gazetecilerin haberdar olmadığı bir 8 saat geçirdiği iddia edilmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal