ABD’ye kaçmışlardı: Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten kararı

İstanbul’da ehliyetsiz olarak kullandığı bir araçla bir kişinin ölümüne sebebiyet veren Timur Cihantimur ve onu yurt dışına kaçıran annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

23.05.2024-11:21 - (Son Güncelleme: 23.05.2024-11:21) ABD’ye kaçmışlardı: Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten kararı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart Cuma gecesi meydana gelen kaza, ardından yaşanan kaçırılma olayında yeni bir gelişme yaşanıyor. Ehliyetsiz sürücü T.C.’nin (17) annesi olan yazar Eylem Koç'un, önce Mısır'a daha sonra da Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) kaçırılması olayı, hukuki boyut kazanıyor.

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten kararı

NTV'nin haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu olayla ilgili anne ve oğlu için kırmızı bülten talebinde bulundu. Adalet Bakanlığı'na iletilen talep doğrultusunda yazar Eylem Koç ve oğlu T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

ABD’ye kaçmışlardı: Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten kararı

Ne olmuştu?

Eyüpsultan ilçesinde 1 Mart 2024 tarihinde meydana gelen bir kazada, iddialara göre yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, saat 23.50 sıralarında 34 EEG 06 plakalı araçla seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpmıştı. Kazada, 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken, orada bulunan diğer kişiler yaralanmıştı. 

Kaza sonrasında, polis ekiplerinden önce olay yerine gelen anne Eylem Tok, oğlu Timur Cihantimur'u kaçırmıştı. Yapılan incelemeler sonucunda, anne ile oğlunun ertesi gün saat 03.50 sıralarında havalimanından Mısır'a çıkış yaptıkları tespit edilmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal