Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı kimdir? Batuhan Bostancı neden hayatını kaybetti? Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı toprağa verildi

Eski Galatasaray Yöneticisi ve iş insanı Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, dün bir AVM’nin 4. katındaki yemek katından düşerek hayatını kaybetti. Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı bugün toprağa verildi. Peki Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı kimdir? Batuhan Bostancı neden hayatını kaybetti? Soruların yanıtı haberimizde...

21.11.2022-17:23 - (Son Güncelleme: 21.11.2022-17:23)

Galatasaray eski 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı, İstanbul Şişli Nişantaşı’ndaki bir AVM’nin 4. katından düşerek hayatını kaybetmişti. Albayrak ve ailesi, 15 yaşındaki gencin ölüm haberini alınca büyük bir acı yaşarken Batuhan Bostancı’nın neden hayatını kaybettiği hakkında önemli bir bilgi ortaya çıktı.  Peki Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı kimdir? Batuhan Bostancı neden hayatını kaybetti?

Batuhan Bostancı neden hayatını kaybetti?

DHA'da yer alan habere göre; Şişli Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından bir kişi düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde düşen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Düşen gencin iş insanı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, olduğu öğrenildi.

Batuhan Bostancı Kimdir

Üzücü olayla ilgili bugün dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Cumhuriyet'in edindiği bilgiye göre; Batuhan Bostancı, ünlü isimlerin de uğrak mekânlarından olan AVM'ye arkadaşlarıyla birlikte geldi. Arkadaş grubu restoranların bulunduğu dördüncü kata çıktı. Bir süre sonra ise Batuhan Bostancı balkondan kendini boşluğa bıraktı.

Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı kimdir? 

İş insanı Abdurrahim Albayrak’ın torunu olan Batuhan Bostancı 2007 yılında dünyaya geldi. Albayrak’ın kızı İlknur Albayrak Bostancı ile damadı Asil Bostancı'nın oğlu olan Batuhan Bostancı 15 yaşında yaşamını yitirdi.

Batuhan Bostancı Kimdir-1

Abdurrahim Albayrak’tan yürek burkan mesaj

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Abdurrahim Albayrak, “Torunum, gözbebeğim, Batuhan’ım, bugün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Üzüntümü tarif etmem imkânsız. Allah masumlar masumu yavrumu cennet mekânına kabul eylesin. Bizlere de sabırlar versin. Ne söyleyeceğimi, nasıl dayanacağımı inanın bilmiyorum" ifadelerine yer vermişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal