Abdurrahim Albayrak’ın Son Durumu İle İlgili İlk Açıklama Geldi!

Coronavirüsüne teşhisi konulan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın durumu ile alakalı ilk açıklama eski idareci Özgür Savaş Özüdoğru'dan geldi.

23.03.2020-13:08 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-13:04) Abdurrahim Albayrak’ın Son Durumu İle İlgili İlk Açıklama Geldi!

Galatasaray eski idarecilerinden Özgür Savaş Özüdoğru, coronavirüsü testi pozitif çıkan Abdurrahim Albayrak ile konuştuğunu bildirdi. Twitter’dan bir paylaşım gönderen Özüdoğru; “Çok değerli Abdurrahim Albayrak ile az önce telefonda konuştum. Her zamanki gibi inancı yüksek, moralini iyi tutmaya gayret ediyor inşallah hanımefendi ile beraber çok çabuk iyileşerek hepimizi mutlu edecek. Dualarımız onlarla” şeklinde konuştu.

ÖZGÜR SAVAŞ ÖZÜDOĞRU KİMDİR?

1975 İzmir doğan Özüdoğru 1995 senesinde ise İTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’ni bitirmiştir. ODTÜ’de yüksek lisans kazanan Özüdoğru aynı sene Ankara’da iş hayatına başlamıştır. İlk yerli tünel açma makinesini yapan E-Berk A.Ş., Özsöz Grup İnşaat A.Ş. ve Metalurji Akdağ Isıl İşlem şirketlerinin kurucu başkanıdır. Özüdoğru, ASO yönetim kurulu üyeliği, 1905 AGS yönetim kurulu başkanlığı, TOBB ve OSBÜK delegeliği yapmıştır ve Anadolu OSB Yönetim Kurulu üyesidir. Evlidir. İngilizce bilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal