Abdullah Ercan: 'Novak Fenerbahçe İçin Büyük Kazanç Olur'

Abdullah Ercan, Trabzonspor’un deneyimli sol beki Pilip Novak’ın Fenerbahçe’ye gideceği şeklindeki iddialarla alakalı, "Tek bir cümle söyleyebilirim. Trabzonspor için büyük kayıp, Fenerbahçe için büyük kazanç olur" şeklinde konuştu.

02.06.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-17:24) Abdullah Ercan: 'Novak Fenerbahçe İçin Büyük Kazanç Olur'

Geçtiğimiz zamanlarda milli alt gruplarında teknik adamlık görevi yapan, oyunculuk zamanında da Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük kulüplerde forma giyen Abdullah Ercan, açıklamalar yaptı.

Süper Lig’in kesinlikle oynanıp bitirilmesi gerektiğini düşünen Abdullah Ercan, "Herkes tedirgin bunu söylemek lazım. Burada sağlıkta son derece önemli ama bir türlü lig başlayacak öyle gözüküyor. Bizden önce Avrupa’da başlayan ligler var, onlardan da biraz kopya çekeceğiz, onlardaki süreci takip edeceğiz. Ben şahsen lig mutlaka oynanmalıydı diye düşünüyorum. Bir türlü şampiyonluk ve düşeceklerin belli olması gerekiyordu. Belki süreç olarak şu aralar ülkemizdeki pandemi biraz azalmış gözükür. İnşallah kazasız belasız tamamlarız. Oynamadan bir şampiyonluğun belirlenmesi veya oynamadan küme düşmenin kaldırılması çok adil olmazdı bence. Alınacak tedbirlerle birlikte inşallah bu ligi kazasız bitireceğiz öyle gözüküyor" ifadelerini kullandı.

'NOVAK; TRABZONSPOR İÇİN BÜYÜK KAYIP, FENERBAHÇE İÇİN BÜYÜK KAZANÇ OLUR'

Son zamanlarda Pilip Novak’ın Fenerbahçe’ transfer olacağı şeklindeki yapılan haber ile ilgili de fikirlerini aktaran Ercan, "Tek bir cümle söyleyebilirim. Trabzonspor için büyük kayıp, Fenerbahçe için büyük kazanç olur" diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal