31.05.2022-09:28 (Son Güncelleme:19.06.2022-10:31)


1

Abdülkerim Bardakçı transferi için Süper Lig'in iki dev kulübü karşı karşıya geldi. Beşiktaş ve Fenerbahçe, Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı'nın transferi için kıyasıya bir yarış içerisinde yer alıyor.



2

27 yaşındaki başarılı futbolcu Abdülkerim Bardakçı, geride bıraktığımız sezonda Konyaspor formasıyla Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde performansını en üst seviyeye getirmeyi başardı.



3

Sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş, Abdülkerim Bardakçı transferi için Konyaspor’un kapısına dayandı. İki ekibinde şu zamana kadar çeşitli teklifler yaptığı öğrenilirken son yapılan teklifler dudak uçuklattı.



4

Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı transferi için Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile gerçekleştirdiği görüşmede teklifini yükselterek transferde büyük bir avantaj yakaladı. Fenerbahçe’de transfer görüşmesini bizzat gerçekleştiren Başkan Ali Koç, teklifini 5 milyon Euro bonservis ücretine yükseltti.



5

Sarı lacivertlilerin bu teklifinin yanı sıra Beşiktaş ise Konyaspor’a Abdülkerim Bardakçı için 2.5 milyon Euro bonservis ücreti ve takasta Salih Uçan’ı teklif etti. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un sık sık yeni sezonda bir orta saha oyuncusuna ihtiyaçları olduğunu belirtmiş olması, Salih Uçan takasıyla birlikte transferi iyice kızıştırmış durumda.



6

Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut’un Salih Uçan önerisi nedeniyle Beşiktaş’ın transferine sıcak baktığı ve yönetime onay verdiği öğrenilirken, Fenerbahçe’nin ise direkt 5 milyon euroluk bir bonservis ücreti önermiş olması yeşil beyazlı ekibin Başkanı Fatih Özgökçen’in kafasını karıştırdı.



7

Başkan Fatih Özgökçen’in Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan tekliflerine geri dönüş yapabilmek adına süre istediği, kararını bu hafta içerisinde kulüplere ileteceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



8

Ayrıca Başkan Fatih Özgökçen’in Fenerbahçe’nin direkt olarak 5 milyon euroluk bir bonservis ücreti önermesi nedeniyle sarı lacivertli kulübün teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Salih Uçan transferini Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un çok istemesi nedeniyle Başkan Fatih Özgökçen karar vermekte zorlanıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR