ABD'nin Teksas Eyaletinde Üniversiteye Silahlı Saldırı

ABD'nin Teksas eyaletinde yer alan A&M Ticaret Üniversitesine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Üniversite öğrencileri, çalışanı ve öğretim memurlarının fakültenin sığınma noktalarına saklanmaları ve bulundukları yerden hareket etmemeleri söylenen saldırıda 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

04.02.2020-09:46 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-09:44)  ABD'nin Teksas Eyaletinde Üniversiteye Silahlı Saldırı

ABD’nin Teksas eyaletinde bir üniversiteye gerçekleştirilen silahlı saldırı esnasında 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

ABD’nin Teksas eyaletinde bu defada üniversiteye silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırının meydana geldiği esnada A&M Ticaret Üniversitesinde 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de yaralandı. Yaralının hastaneye götürüldüğü bildirildi. Üniversite öğrencileri,çalışanı ve öğretim memurlarından fakültenin sığınma noktalarına saklanmaları ve bulundukları noktada durmaları istendi.

ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ-ÇIKIŞ ENGELLENDİ

Yerleşkede güvenliğini elde etmek için polis memurları yerleştirilirken, üniversitenin açıklamasında tüm derslerin günün kalan kısmında iptal olduğu bildirildi. Kampüse giriş çıkışlar engellenirken, saldırganın kim olduğu henüz öğrenilemedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal