ABD'li senatör Lindsey Graham: Rusya lideri Putin'i öldürün çağrısında bulundu

ABD senatörlerinden Lindsey Graham, sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme damgasını vurdu. Graham paylaşımında, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i öldürün çağrısında bulundu.

04.03.2022-10:22 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-14:26) ABD'li senatör Lindsey Graham: Rusya lideri Putin'i öldürün çağrısında bulundu

ABD'nin en ünlü senatörlerinden biri olan Lindsey Graham, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleme mesajı veren Graham: "Rusya'da bir Brütüs yok mu? Rus ordusunda başarılı bir 'Albay Stauffenberg' yok mu? Bunun sona ermesinin tek yolu Rusya'daki birinin bu adamı ortadan kaldırması. Ülkenize ve dünyaya büyük bir hizmet yapmış olursunuz" ifadesini kullandı.

Albay Claus Von Stauffenberg'e atıfta bulundu

Rusya Ukrayna savaşının 9'uncu gününde konuya ilişkin gelişmeler ve sosyal medya paylaşımları gelmeye devam ediyor. ABD'li Senatör Lindsey Graham'dan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleme çağrısı geldi. Graham paylaşımlarında, Roma İmparatoru Julius Caesar'a ihanet eden Brütüs ve Adolf Hitler'e suikast girişiminde bulunan Albay Claus Von Stauffenberg'e atıfta bulundu.

Yok mu bunu yapacak bir brütüs?

Lindsey Graham sosyal medya hesabı Twitter'dan iki paylaşımda bulundu. İlk paylaşımında Graham: "Rusya'da bir Brütüs yok mu? Rus ordusunda başarılı bir 'Albay Stauffenberg' yok mu? Bunun sona ermesinin tek yolu Rusya'daki birinin bu adamı ortadan kaldırması. Ülkenize ve dünyaya büyük bir hizmet yapmış olursunuz." ifadelerine yer verdi. 

Lindsey Twitter Paylaşımı

Bunu sadece Rus halkı yapabilir

İkinci bir mesaj daha paylaşan ABD'li senatör paylaşımında: "Bunu sadece Rus halkı yapabilir. Söylemesi kolay ama yapması zor. Hayatınızın geri kalanında karanlıkta yaşamak, dünyanın geri kalanından yoksulluk içinde tecrit edilmek istemiyorsanız, bunun için adım atmalısınız." sözlerine yer verdi.Lindsey Graham

Dünya için çok iyi bir şey yapmış olur

FOX News televizyonunun canlı yayınına da katılan Graham, burada da suikast çağrısını yineledi. Graham, Putin'in suikastını gerçekleştirecek kişinin hem Rusya için hem de dünya için çok iyi bir hizmet sağlamış olacağını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal