ABD'de alışveriş merkezinde silahlı saldırgan! Saldırıda 12 kişi yaralandı

Abd'nin Güne Coralina eyaletinde bulunan alışveriş merkezinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda 12 kişi yaralandı.

17.04.2022-08:33 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-09:51) ABD'de alışveriş merkezinde silahlı saldırgan! Saldırıda 12 kişi yaralandı

Alınan haberlere göre, Colombia Polis Departmanından gelen açıklamada, yaralıların arasından en yaşlı kişi 73 yaşında en gencinin ise 15 yaşında olduğu belirtildi. Yaralılar tedavi için hastaneye kaldırıldı. Bir başka aktarılan açıklama da ise, 3 kişinin gözaltına alındığı bilgisi verildi. Polis yaşanan saldırıda silahlı saldırganların birbirlerini tanıdığına yönelik açıklamada bulundu. ABD'de yaşanan dehşet verici anların sebebi ise birbirlerini tanıyan saldırganların aralarında anlaşmazlık çıktığı yönündeydi. 


ABD'de New York metrosuna da saldırı gerçekleşmişti

New York'ta 12 Nisan Salı günü Brooklyn'deki metro istasyonunda düzenlenen saldırıda 10'u ateşli silahla 30'a yakın kişinin yaralandığı belirtilmişti. Olay sonrasında kaçan şahsın 62 yaşında Frank James olduğu, gelen ihbar üzerine Manhattan'da yakalandı. Başsavcı Yardımcısı Sara K.Winik, yaşanan saldırının uzun bir süre planlandığını düşünülen olayla ilgili, ''Zanlı, yaşanan saldırıyı önceden tasarlamış ve titizlikle planlamış. Tüm kentte teröre sebebiyet verdi.'' şeklinde söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal