ABD ve PYD Arasında Moral Görüşmesi

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna harekât hazırlığı içinde olduğu şu zamanlarda ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Suriye’de terör örgütü PYD’lilerle bir görüşme gerçekleştirdi.

14.12.2018-17:40 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-17:36) ABD ve PYD Arasında Moral Görüşmesi

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna harekât hazırlığı içinde olduğu şu zamanlarda ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Suriye’de terör örgütü PYD’lilerle bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan, Fırat'ın doğusundaki teröristlerin ve sığınaklarının yok edilmesi için talimat verdi. Diğer yandan Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlara başladı. Türkiye hazırlıklara devam ederken, ABD ile terör örgütü PYD'liler arasında bir görüşme düzenlendi.

ABD İLE PYD ARASINDA GÖRÜŞME

Habere göre ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik operasyon talimatı kesinleşince bölgedeki teröristlere moral sağlamak için Suriye'nin kuzeyine gitti.

Öte yandan panik yapan PKK bölgedeki aşiretleri kendilerine destek vermemeleri durumunda sahip oldukları her şeyin ellerinden alınacağıyla tehdit ediyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal