ABD Sokaklarında Günlerdir Bekletilen Kamyonlarda Onlarca Ceset Bulundu

Brooklyn'deki bir cenaze evinin önünde günlerdir bekleyen 2 kamyonda, çevreye yayılan kokudan rahatsız olan halkın şikayeti üzerine 50'den fazla cansız insan bedeni olduğu farkedildi.

30.04.2020-21:56 - (Son Güncelleme: 30.04.2020-21:54) ABD Sokaklarında Günlerdir Bekletilen Kamyonlarda Onlarca Ceset Bulundu
ABD'nin New York eyaletinde polise yapılan ihbar üzerine, bir cenaze evinin önünde soğutma sistemi olmayan 2 kamyona yüklenmiş onlarca cenaze ortaya çıktı.

New York'ta yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınında en çok vakanın görüldüğü Brooklyn'deki cenaze evinin önünde günlerdir bekleyen 2 kiralık kamyondan sızan kokular üzerine ihbar telefonu alan polisin, kamyonlarda 50'den fazla cansız beden olduğunu tespit ettiği ifade edildi.

New York basınında geniş yankı uyandıran, bölge sakinlerinin birkaç haftadır kokudan şikayet ettikleri, soğutma sistemi bulunmayan ve eşya taşımak için kullanılan 2 kiralık kamyona buz torbalarıyla koyulmuş cesetlerin günlerdir bekletildiği ifade edildi.

Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams'ın dün yaşanan hadiseyle ilgili basına yapmış olduğu demeçte, konunun soruşturulduğunu ve cansız insan bedenleriyle dolu kamyonların sokakta bekletilmesinin kabul edilemez olduğunu açıkladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal