ABD Seçimlerinde Ölülere Oy Kullandırttılar

ABD'de Trump ve Biden arasındaki yarış kıyasıya devam ederken, Trump taraftarları yayınladıkları bir videoda ölüler adına Biden lehine oy kullanıldığını iddia ettiler.

05.11.2020-20:39 - (Son Güncelleme: 05.11.2020-20:48)

ABD Seçimlerinde sona yaklaşılırken, yaşanan skandalların sonu gelmiyor. Baş başa giden yarışta, Demokrat aday Joe Biden posta yoluyla kullanılan oyların sayımına başlanmasıyla başkanlık yolunda kritik eyaletlerde öne geçti.

Bu gelişmenin ardından, seçimden önce de posta yoluyla oy kullanılmasına karşı çıkan Başkan Donald Trump, oyların sayımının durdurulması için hukuki yollara başvururken, birçok şaibe iddiasında bulundu.

Kendisi için kullanılan oyların çöp konteynerlerinde bulunduğunu, yakıldığını söyleyen Trump, bu yaşananların Amerika demokrasi tarihine bir leke sürdüğünü ifade etti.

Konu hakkında Trump destekçileri de şaibeli buldukları durumları sosyal medyada paylaşarak farkındalık oluşturmaya çalışıyor.

'SOKAK OLAYLARI SÜRÜYOR'

 ABD'deki birçok şehirden gösteri, protesto ve yağma haberleri gelmiş Görüntülerde ABD'de faaliyet gösteren uluslararası bir kıyafet mağazasının camlarının kırılmış ve yağmaya uğramıştı.

'DONALD TRUMP'IN OYLARI YAKILDI'

ABD seçimleri ile ilgili gelen görüntülerden birinde ABD'li bir seçmenin Cumhuriyetçi aday Donald Trump'a ait oy pusulalarını yaktığı görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal