ABD Çalkalanıyor!

Trump'a Darbe Hazırlığı Mı?

12.05.2020-09:40 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-09:48) ABD Çalkalanıyor!

Küreselcilerle yerelcilerin ABD’deki savaşı ittikçe kızışıyor. Küreselcilere karşı direnen Trump’a Elon Musk üzerinden darbe yapılacağı düşünülüyor

ABD Başkanı Donald Trump, ülkede hayatın normalleşmesi için attığı adımlar, Demokrat parti mensubu valiler tarafından engellenmeye çalışılıyor.
Başkan Trump covid-19 pandemisi sürecinde daralan Amerikan ekonomisini yeniden canlandırmak için adım adım fabrikaları ve üretim tesislerinin kapılarını açmasını istedi.
Ülkenin en büyük fütürist otomobil fabrikası olan Elon Musk’a ait TESLA otomobil fabrikası da üretim için kapılarını açacağını belirtti. Ancak fabrikanın bulunduğu California eyalet Valiliği ise fabrikaları açılmasını yasaklanmış durumda.

TESLA'NIN FABRİKASI KAPATILACAK MI?

Valiliğin yasağını ısrarla sürdürmesi üzerine TESLA fabrikasını kapatacağını belirtiliyor. Tesla’nın sahibi Elon Musk fabrikanın açılmasının engellenmesi durumunda başka bir eyalete veya bir ülkeye taşıyacağını açıkladı. Bu da Başkan Trump’ın ekonominin millileşmesi ne vurulacak bir darbe olduğu belirtiliyor

Küreselcilerin önündeki en büyük engel olarak gördükleri ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik bütün yıpratma çalışmaları sürdürülüyor.

Başta ABD medyası olmak üzere Küresel sermaye Trump’ı devirmek için birçok kumpas ve siyasi kirli eylemler yapıyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal