16.08.2021-14:17 (Son Güncelleme:09.09.2021-18:14)


1

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan ve sezonun kuşkusuz en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Hatayspor'un Gabonlu yıldızı Aaron Boupendza'nın yeni adresi belli oldu. Aaron Boupendza, Al Arabi ile anlaştı.



2

Transfer döneminin başlangıcından itibaren transferi konusunda çok fazla söylenti çıkan Aaron Boupendza'nın yeni adresi belli oldu.



3

Hatayspor, Gabonlu yıldızı Aaron Boupendza'nın transferi için Katar ekibi Al Arabi ile 5 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşma sağladı.



4

Aaron Boupendza'nın önümüzdeki sezonun başlamasının ardından Hatayspor forması ile maça çıkmak istemesi ve takımdan ayrılma isteğinin bu transferde önemli bir rol oynadığı öğrenildi.



5

Gabonlu yıldız Aaron Boupendza ise senelik olarak Katar ekibi Al Arabi'den bonuslarla birlikte 3 milyon euro kazanacak. Sözleşme süresinin ise 5 yıl olduğu öğrenildi.



6

Önümüzdeki günler içerisinde Katar'a giderek sağlık kontrollerinden geçecek olan Aaron Boupendza'nın transferinin kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.



7

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezona damga vuran Gabonlu oyuncu Aaron Boupendza'nın geçirdiği harika sezonun ardından Hatayspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.



8

Forma giydiği 36 Süper Lig karşılaşmasında rakip filelere 22 gol göndererek sezonu gol kralı olarak tamamlayan Aaron Boupendza hem Avrupa kulüplerinin hem Süper Lig'de 4 büyüklerin ilgisini çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR