28.03.2022-11:34 (Son Güncelleme:04.07.2022-17:33)


1

2022 Dünya Kupası yolunda play-off yarı finalinde Portekiz'e 2-1 kaybederek şanssız bir şekilde elenen Türkiye'de vakit kaybı olmadan yeni hedef belirlenmiş durumda. Teknik adam Stefan Kuntz, kendi ülkesi olan Almanya'da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için hazırlıklara başladı.



2

Konya'da Salı günü oynanacak olan özel maçla beraber hem futbolcuların hem de tüm futbolseverlerin EURO 2024 havasına girmesi planlanıyor.



3

Son olarak Almanya'nın elinden kazanılan 24 yaşındaki orta saha yıldızı Salih Özcan da bu yönde umutları artıran bir gelişme olmuş oldu.



4

Stefan Kuntz'un mevct kadroda yer alan potansiyelli isimler ve hızlı bir şekilde altyapılardan yetişen genç Türk futbolculara çok güvendiği aktarıldı.



5

2022'de Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na gidemeyecek olan Türkiye'nin yeni hedefi belli oldu. Stefan Kuntz yeni jenerasyonu Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024'e yetiştirmek istiyor.



6

Almanya u21'de beraber çalıştığı Salih Özcan'ı kazandıran teknik adam Arda Güler başta olmak üzere şimdilerde çıkışa geçen gençleri de yakından izliyor. 2 yıl sonra Almanya'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası'na kadar daha fazla gencin katılacağı planlanmakta.



7

A Milli Takımımızda genç yıldızların çoğalması oldukça dikkat çekmiş durumda. Takımda Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Kerem Aktürkoğlu gibi genç yeteneklerin son dönemde yakaladığı çıkış en önemli örnek durumda.



8

Ayrıca Salih Özcan, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Zeki Çelik, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı gibi isimlerin de 2024'teki Avrupa Futbol Şampiyonası'nda daha da tecrübeli olabilecekleri aktarılıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR