A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, UEFA Uluslar Ligi'nde Litvanya karşısında alınan galibiyet sonrası dikkat çeken açıklamalara yer verdi!

A Milli Takım dün İzmir'de Litvanya karşısında 2-0'lık galibiyet aldı. Böylece ay yıldızlılar 4'te 4 yaparak UEFA Uluslar Ligi'nde hiç gol yemeden grubunda dikkat çeken bir başarı sergiledi. Karşılaşma sonrası ise takımın teknik direktörü Stefan Kuntz dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

15.06.2022-09:07 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-09:43)

A Milli Takım dün UEFA Uluslar Ligi C Grubundaki 4. karşılaşmasında Litvanya'yı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın sonrasında ise takımın teknik direktörü Stefan Kuntz karşılaşma hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Maç sonrası sözleri dikkat çekti

Teknik Direktör Stefan Kuntz maç sonrasında yaptığı açıklamada, 'Hedeflerimize ulaştık. Hiç gol yemeden 4 maçımızı kazandık. Takımımla gurur duyuyorum. Kalabalığa teşekkür ediyorum. Bizi desteklemeleri çok önemli. Şu anda bir kupa kazanmadık biliyorum. Ancak Türk taraftarlar, takımlarıyla gurur duyabilirler. Bence bu kitabın ilk bölümünü çok iyi bir şekilde yazdık. Bundan sonra çalışmalarımıza devam edip kitabın ikinci bölümü için odaklanacağız.'

'Çok çalışmalar yaptık. Yogadan tutun mental çalışmalara kadar. Milli takım değerleri nelerdir, bunları tartıştık. Bunların hepsi de birliktelik bilincini geliştirdi. Lider oyuncu sayımızın çok fazla olduğunu düşünüyorum. Hakan bunlardan bir tanesi. Cengiz de öyle. Dorukhan ile de çok sağlıklı görüşmeler yaptık. Onlardan da tavsiye alıyorum. Bazı noktalarda geri gidişlerimiz olabilir ancak birbirimize ne kadar kenetlendiğimizi göstermiş olduk. Yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum. 

'Sahada harika bir takım gördüm. Bazı oyuncularımızın saha içi ve dışındaki gelişmelerine şahit olduk.' şeklinde açıklamalarına son verdi.


Futbolcular alkış aldılar

Öte yandan A Milli Takım dün Litvanya karşısında sergilediği baskılı ve istekli oyunla taraftarlara keyifli anlar yaşattılar. Maçın ardından ise futbolcular tribünlerden alkış aldılar. Takımın 4 karşılaşmada da hiç gol yememesi mücadeleyi özel kıldı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal