A Milli Takım, EURO 2024 öncesi son sınavında: Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında ikinci ve son hazırlık maçını Avusturya ile yapacak. Almanya’daki turnuvada F Grubu’nda yer alacak olan Ay-Yıldızlılar, Avusturya karşısında kazanarak iyi bir görüntü vermeyi hedefliyor. Peki Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın detayları…

26.03.2024-10:40 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-10:40)

Türkiye, yaz aylarında Almanya’da gerçekleştirilecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçını Avusturya deplasmanında yapacak. Milli takımımız, Macaristan karşısında aldığı 1-0 mağlubiyeti, Avusturya’yı yenerek telafi etmek istiyor. Avusturya-Türkiye maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Ernst Happel Stadyumu’nda oynanacak olan Avusturya-Türkiye maçı 26 Mart 2024 Salı (Bugün) TSİ 22.45’te başlayacak. 

Milli maç TRT Spor ekranlarında canlı yayınlanacak.

A Milli Takım, EURO 2024 öncesi son sınavında: Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İki takım da EURO 2024’te mücadele edecek

Türkiye milli futbol takımı, yaklaşan EURO 2024 turnuvasında mücadele edecek rakiplerini hazırlık maçında karşılayacak. Bu maçta karşılaşacakları takımlardan biri de Avusturya olacak. EURO 2024'te Türkiye, F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off galibi (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile eşleşecek. 

Avusturya ise turnuvada D Grubu'nda mücadele edecek. Avusturya'nın rakipleri ise Fransa, Hollanda ve A yolu play-off galibi (Galler-Polonya) olacak. Bu hazırlık maçı, Türkiye'nin turnuva öncesi gücünü test etmek adına önemli bir fırsat sunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal