A Milli Takım Dünya Kupası'na Giderse TFF'nin Kasası Dolacak!

Karadağ'ı 2-1 mağlup eden Türkiye 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde play-off biletini kaptı. A Milli Takım'ın, Dünya Kupası'na katılması halinde ise TFF'nin kasasına tam 12 milyon dolar para girecek.

17.11.2021-16:19 - (Son Güncelleme: 17.11.2021-16:34) A Milli Takım Dünya Kupası'na Giderse TFF'nin Kasası Dolacak!

A Milli Takım, Karadağ deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılarak büyük ses getirdi. A Milli Takım'ın aldığı galibiyet çok A Milli Takım'da büyük sevinçe yol açtı. Ay yıldızlılar, Karadağ'ı 2-1 mağlup ederken grubundaki diğer karşılaşmada ise Hollanda, Norveç'i kendi evinde 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçların ardından Türkiye, 2022 Dünya Kupası için play off karşılaşmaları oynamaya hazırlanacak. A Milli Takım'ın, Dünya Kupası'na katılması halinde ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun kasasına çok önemli bir miktarda para girecek.

TFF'NİN KASASI DOLUP TAŞACAK

Katar'da 21 Kasım - 18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'na Türkiye'nin katılması halinde, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kasasına çok önemli bir miktarda para girecek.
Ay yıldızlılar, play off'tan finallarin yolunu tutması halinde FIFA'dan 2 milyon dolar turnuvaya hazırlık ve 10 milyon Dolar da katılım payı allmış olacak. A Milli Takım, toplamda yaklaşık (120 milyon TL) önemli bir gelir elde etmiş olacak.

A MİLLİ TAKIM'IN GALİBİYETİ BÜYÜK SES GETİRDİ

A Milli Takım'ın, Karadağ karşısında aldığı galibiyet gerek ülkemizde gerek yurt dışında büyük ses getirdi. Ay yıldızlıların aldığı önemli galibiyetin ardından Milli takımımızın aldığı zafer Avrupa'da gündem olan konulardan birisi haline geldi. A Milli Takım'ın Alman çalıştırıcısı Stefan Kuntz ve takımın golünü atan Feyenoord formasını terleten Orkun Kökçü'ye büyük övgüler geldi. Ülke olarak ay yıldızlıların play-off maçlarını büyük bir heyecanla beklemeye başladık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal