15.11.2021-09:16 (Son Güncelleme:15.11.2021-09:37)


1

A Milli Takım'ın 2022 Katar Dünya Kupası'na nasıl gideceği büyük merak konusu oldu. Cebelitarık karşısında 6-0 galip gelen A Milli Takım'ın Katar'a direkt gitme şansı da bulunuyor.



2

2022 Katar Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda mücadele eden Türkiye, alınan sonuçların ardından Dünya Kupası'na katılma şansını artırdı. 9. maçlardan önce 15 puanla Norveç'in 2, Hollanda'nın 4 puan gerisinde olan ay yıldızlalar, Cebelitarık karşısında 6-0 galip geldi ve averajını düzeltti.



3

A Milli Takım, rakiplerinin de puan kayıplarıyla beraber 2. sıraya yükseldi. A Milli Takım'ın bu sayede Dünya Kupası'na direkt katılma umudu da doğdu. Türkiye, Karadağ'ı yenip, Hollanda-Norveç maçının sonucunu bekleyecek.



4

Türkiye, Karadağ karşısında 3 puanı hanesine yazdırır Norveç ve Hollanda karşısında galip gelirse genel averaja bakılacak ve A Milli Takım grup lideri olarak Dünya Kupası'na direkt katılacak.



5

Türkiye grubu ikinci bitirip play-off'a kalırsa da durmaya niyeti olmayacak. Yeni çalıştırıcısı Stefan Kuntz ile öz güvenini geri kazanan A Milli Takım, rakiplerini tedirgin ediyor.



6

Türkiye, Karadağ ile daha önce 3 kez oynadı. 2016'daki hazırlık maçını ay yıldızlılar, Mehmet Topal'ın kaydettiği golle 1-0 kazandı.



7

Grupta final niteliği haline gelen Karadağ - Türkiye maçının hakemi netlik kazandı. A Milli Takım'ın kaderinin çizileceği karşılaşmayı Almanya'dan Daniel Siebert yönetecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR