22.03.2022-10:57 (Son Güncelleme:05.08.2022-09:42)


1

Yaptığı iş nedeniyle ailesiyle görüşmediğini söyleyen Lisa Ann, aile bireylerinin kendisine tepki gösterdiğini ve bu yüzden aralarının bozuk olduğunu söyledi. Ann babasının felç olmasından sonra ailesiyle barışmayı kabul ettiğini söyledi.



2

1990’lı yılların en gözde isimlerinden olan Lisa Ann son yıllardaki yetişkin film sektörüyle ilgili de önemli bilgiler verdi.



3

Lisa Ann, yetişkin film sektörünün artık ticarileştiğini ve daha agresif olduğunu söyledi.



4

Buna daha fazla katlanamadığı için emekli olmaya karar verdiğini duyurdu. OnlyFans üzerinde fotoğraf ve video satmaya devam ediyor.



5

Oyuncu, artık sektöre dönmesinin mümkün olmadığını da hayranlarıyla paylaştı.



6

Yetişkin film yönetmeni Hally Randall’ın podcastine konuk olan ünlü oyuncu, bu kararı verdiği zaman ailesinin onu reddediğini ve babasının onu reddettiğini söyledi. Ayrıca Lisa Ann, Türkiye'deki bir proje için ülkemize de geldi.



7

Ann, “Uzun yıllar boyunca ailemin bana korkunç davranmasının nedeni olarak yetişkin film endüstrisine girme suçunu üzerimde taşıdım” dedi.



8

Babasının felç geçirmesinden sonra ona bakabilmek için eve geri dönen Ann yaşadıklarını şöyle anlattı, “Annem ve babam benimle hiç iletişim kurmadılar. Bana ölü gibi davrandılar. Onlarla hiç fotoğrafım yok. Ama beni asla anlayamayacakları gerçeğiyle barıştım, bu küçük bir kasaba zihniyeti. Korkunç bir insan olduğum gerçeğine sıkışıp kaldılar” diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr