9 yaşında 1 yıldır çöp evde mahsurdu: O kadının ilk ifadesi ortaya çıktı! yazıklar olsun dedirten detaylar var!

Bursa'da yaşanan olay görenlerin, duyanları yüreği sızlattı. Bir çöp eve giren ekipler, kilitli bir odaya giriş yaptıklarında karşısında ki görüntüye inanamadılar. Karşılarında baygın yatan 9 yaşındaki C.M.A'ya hemen müdahale edilerek hastaneye tedavi götürüldü. Türkiye'nin gündemine damga vuran bu haber kan donduran olayın detayları belli oldu. Çöp ev sahibi kadının ilk ifadesi belli oldu. İşte detaylar...

25.07.2022-10:05 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-10:35) 9 yaşında 1 yıldır çöp evde mahsurdu: O kadının ilk ifadesi ortaya çıktı! yazıklar olsun dedirten detaylar var!

Son dakika olayı olarak gündeme gelen Bursa'daki çöp ev olayı herkese şaşkınlık yaratırken olayın detayları da merak konusu oldu. 9 yaşında baygın halde yatan çocuğun kim olduğu ve neden orada olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. Akıl almaz olayın detayları haberimizde yer almaktadır 

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Sakarya Mahallesi'nde bulunan çöp ev 1 Temmuz 2020'de Kamuran Pınar A.'ya kiraya verildi. Ev sahibi Aydın S. bu süre boyunca kira alamadığını belirtirken mahkemeye verildi. Kiracı Kamuran Pınar A.'nın ödemediği kiralar mahkeme tarafından tespit edilmesi üzerine evi boşaltmasına karar verildi. Kararın ardından eve giren ekipler çöp ev ile karşılaştı. . Evin giriş kapısının yanındaki dolaba yapıştırılan kağıtta ise ‘Eve girmeye kalkmayın sizi haneye tecavüzden mahkemeye veririm!’ yazıldığı görüldü. Evin giriş kapısının kilidi yenisiyle değiştirildikten sonra ekipler evden ayrıldı.

Bursa çöp ev

Eve çilingir ile girildi çöp ev sahibi ekipler tarafından alındı

Ödenmeyen kiralardan dolayı kapısına gelen icra memurları evde kimsenin olmadığını anlaması üzerine çilingir çağırarak eve giriş yaptı. Evin pencerelerinin kapalı ve perdelerinde çekili olduğunu gören davacının avukatı polise haber verdi. Mahkeme kararına uymayan Kamuran Pınar A. gözaltına alınarak ifadesinin alınması üzerine serbest bırakıldı. 

Bursa çöp ev

Bursa'daki çöp evden çocuk çıktı

Nilüfer Belediyesi tarafından çöp evin temizlenmesi için ekipler görevlendirildi. Eve gelen ekipler temizliğe başladığı sırada kapısı kitli bir oda fark etti. Görevliler tarafından kırılan kapının ardından baygın halde yatan bir çocuk görüldü. Çocuğun o odaya kitlendiği ve tuvaletini bile oraya yaptığı görüntülendi. Bunun üzerine sağlık ekiplerin müdahalesi üzerine hastaneye götürülen küçük çocuğun 1 yıldır odada kilitli olduğu saçlarının uzadığı ve tırnaklarının uzunluğu dikkatlerden kaçmadı. 

Bursa çöp ev

Çocuk bakın kim çıktı? 

Yaşanan akıl almaz olay sonrasında polis ekipleri kız çocuğun kim olduğuna dair araştırma başlattı.  Çocuğun Kamuran Pınar A.’nın kız kardeşi Yasemin A.'nın olduğu ve ismin de Cem Muhammet A. olduğu belirlendi. Kamuran Pınar A.’nın uzun zamandır kardeşiyle görüşmediği ve yeğenine de kendi baktığı, onu evde kilitli bir odada tuttuğu belirlendi. Cem Muhammet A., hastanedeki tedavisinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma alınarak Kamuran Pınar A. ise tekrardan gözaltına alındı. 

Bursa çöp ev

Kamuran Pınar A.'nın ifadesi: Annesi çocuğu istemedi 

Türkiye'nin gündemine damga vuran bu olay herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Teyze Kamuran Pınar A. savcılıkta verdiği ifadede "Yeğenim anneannesi ile beraber kalıyordu. Annem öldükten sonra şehir dışında yaşayan kardeşim ile iletişim kurmaya çalıştım. Fakat annesi çocuğu istemedi. O yüzden çocuğu yanıma aldım. Annesi istemediği için yeğenime ben bakıyordum. Kardeşimin çocuğunu kabul etmesi için de zaman zaman iletişim kurup, ikna etmeye çalışıyordum" açıklamasında bulundu. 

9 yaşındaki çocuk annesine teslim edildi

Bursa'da boşaltılan çöp evde kilitli odada teyzesi tarafından tutulan baygın halde bulunan 9 yaşındaki C.M.A Antalya'da yaşayan annesine teslim edildi.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal