85 Yaşındaki Kadının Doğduğundan Beri Kimliğinin Olmadığı Ortaya Çıktı

Erzincan'da rahatsızlanarak hastaneye götürülen 85 yaşındaki kadının doğduğundan beri kimliksiz yaşadığı ortaya çıktı.

27.07.2019-09:27 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-09:24) 85 Yaşındaki Kadının Doğduğundan Beri Kimliğinin Olmadığı Ortaya Çıktı

Erzincan'da rahatsızlanarak hastaneye götürülen 85 yaşındaki kadının doğumundan bu güne kimliksiz yaşadığı ortaya çıktı.

Şehir merkezinde ikamet eden yaşlı kadın, rahatsızlanınca beraber kaldığı yakını Dursun Erzincanlı (45) tarafından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.

Doktorlar tarafından ilk kontrolleri yapılan kadının tedavi sürecinin sürmesi için yakınlarından kimlik numarası verilerek kayıt işlemlerinin yapılması talep edildi.

Bunun ardından Erzincanlı, görevlilere hastanın annesi Cemile Dağdal olduğunu fakat hayatı süresince hiç kimliğinin olmadığını söyledi.

Hastanede ilk defa böyle bir olayla karşılaşan personelin durumu bildirmesiyle hastane personeli ve doktorlar tarafından kadının nüfus kaydının olmadığı ve kimliğinin bulunmadığı ile alakalı tutanak tutuldu.

Hastane personelinin kadının tedaviye alınması ardından polis ve savcılığa ihbarda bulunması üzerine inceleme başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal