813 Bin Öğretmene Aşı İmkanı Sağlandı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim çalışanlarının aşı uygulamasıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bilgi verdi.

27.05.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-11:11) 813 Bin Öğretmene Aşı İmkanı Sağlandı

Uzun süredir pandemi nedeniyle okuldan uzak kalan öğretmen ve öğrenciler için okulların ne zaman normale döneceği merak konusuydu. Bilim Kurulu toplantıları sonucunda 1 Haziran'da okulların açılıp açılmayacağı da netlik kazanacak. Milyonlarca öğretmen ve öğrencinin isteği ise güvenli şekilde öğrenim görmek. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk:

''Öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanlarımız için öncelikli aşı uygulaması hızla devam ediyor. 40 yaş üstü 57 bin mesai arkadaşımızın daha randevularının açılmasıyla 813.400 öğretmen ve eğitim çalışanımız için aşı olma imkânı sağlanmış oldu. Sağlıklar dileğiyle.'' dedi.


Selçuk bir önceki paylaşımda da yine eğitim konusunu konu alarak:

''Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreci ile; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel aktiviteyi ortadan kaldıracağız. Haziran ayı başlayacağımız 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak.'' diye açıklamada bulunmuştu.

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Aşı sırası gelen vatandaşlar, e-Nabız, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve Alo 182 iletişim hattı üzerinden aşı randevusunu alınabilir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal