81 ildeki tüm okulları ilgilendiren karar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu: Sosyal etkinliklere izin verilecek!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yurt genelinde bütün okullarda salgın tedbirlerine uyularak yapılacak sosyal etkinliklere izin verileceği duyuruldu.

03.03.2022-08:00 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-09:16) 81 ildeki tüm okulları ilgilendiren karar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyuruldu: Sosyal etkinliklere izin verilecek!

Bakanları Kurulu’nun maske ve HES kodunun kaldırılmanı duyurmasının ardından MEB’den yapılan açıklamayla yeni bir karara daha imza atıldı. 81 ildeki tüm okulları ilgilendiren kararla salgın tedbirlerine uyularak yapılacak sosyal etkinliklere izin verileceği bildirildi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın koronavirüsle müdahalede maske ve HES kodu kullanımının kaldırıldığını duyurmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir karara imza attı. 

2020’de iptal edilmişti 

Bakanlıkça, 81 il e gönderilen yazıya göre, resmî/özel okul ve kuramlarda öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumu yöneticilerinin katılımı yapılması planlanan il/ilçe, ulusal ve uluslararası düzeydeki sosyal etkinlikler 2020’de tedbiren iptal edilmişti. 

Maskeli Öğrenci

Yarından itibaren kurallara uymak şartıyla izin verildi 

Milli Eğitim Bakanlığı, bakanlık merkez teşkilatı birimleri ile il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine yapılacak sosyal etkinliklere, salgının seyrini kontrol altında tutmak için belirlenen kural ve esaslara uygun tedbirler alınarak izin verileceğini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal