81 ilde KPSS şartı aranmadan personel alınacak! Vakit kaybetmeden başvurunuzu tamamlayın

KPSS puanı olmayan vatandaşlara müjde yine İŞKUR tarafından duyuruldu. İŞKUR, KPSS puanı aranmadan 81 ilde birçok iş ilanı paylaşımı yaptı. KPSS puansız da işe girmek mümkün!

23.03.2024-17:03 - (Son Güncelleme: 23.03.2024-17:03) 81 ilde KPSS şartı aranmadan personel alınacak! Vakit kaybetmeden başvurunuzu tamamlayın

İŞKUR vasıtasıyla iş sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdesi haber verildi. KPSS puanı olmayan vatandaşlarda, İŞKUR aracılığıyla sınav şartı söz konusu olmadan birçok pozisyona başvuruda bulunabilecek. Garson ve beden işçisi başta olmak üzere pek çok farklı pozisyonda personel açığı mevcut. 81 ilde açılan pozisyonlara başvuruda bulunabilecek olan vatandaşlar İŞKUR güvencesiyle iş sahibi olabilecekler. 

İŞKUR KPSS şartsız personel ilanları

İŞKUR aracılığıyla; KPSS şartı söz konusu olmadan personel alımına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlara, pek çok farklı alanda işçi açığının bulunduğu resmi sayfa üzerinden duyuruldu. Beden işçisi olarak 27.155 kişi, servis elemanı / garson için 2.483 kişi, depo ambar görevlisi için 1.896 kişi, bulaşıkçı için 1.010 kişi, büro memuru için ise 1.280 kişi alınacak. 81 ile yapılacak olan alım için İŞKUR resmi sayfasına girip eğer üye değilseniz üye olmanız ve daha sonra gerekli başvuruları gerçekleştirmeniz gerekli.

81 ilde KPSS şartı aranmadan personel alınacak! Vakit kaybetmeden başvurunuzu tamamlayın

İŞKUR KPSS şartsız personel alımına nasıl başvurulur?

İŞKUR KPSS şartsız personel alımına başvuruda bulunmak için ilk etapta İŞKUR resmi internet sitesinden giriş sağlamak gerekli. Daha sonra internet şubesinden İŞKUR E - Devlet şubesine tıklayarak iş arayan bölümüne tıklamanız ve üye değilseniz üye olmanız gerekiyor. Üyelik bilgilerinizi eksiksiz şekilde doğru girdikten sonra üyelik sözleşmesini okuyarak kabul etmeniz gerekli. En son kimlik bilgilerinize girerek hesabınızı oluşturmalısınız. İŞKUR’un resmi sayfası üzerinden KPSS şartı aranmayan boş pozisyonları görüntüleyebilir, yaşadığınız şehirde size uygun boş pozisyona başvuruda bulunabilirsiniz.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal