81 ilde bugün itibariyle geçerli olacak! Mutfak tüpleri bedavadan satılıyor

81 ilde herkesin yüzünü güldürecek yepyeni bir haber duyuruldu. Mutfağın vazgeçilmez ürünlerinden olan mutfak tüplerinde eşi benzeri görülmemiş indirim kampanyasına imza atıldı.

22.04.2024-11:35 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-11:35) 81 ilde bugün itibariyle geçerli olacak! Mutfak tüpleri bedavadan satılıyor

Son dönemler içerisinde özellikle mutfak tüpü fiyatlarında yaşanan artışlar sosyal medya gündemine oturmuş durumda. Fiyatların gün geçtikçe yükselmesinden kaynaklı peş peşe gelen zamlar vatandaşın cebini bir hayli yormuştu ki müjdeli haber verildi. Mutfak tüplerinde 81 ilde geçerli olacak dev bir indirim kampanyası başlatıldı. Başlatılan indirim kampanyasıyla birlikte mutfak tüpü fiyatları resmen bedavadan biraz daha pahalıya satılacak. İşte 30 Nisan 2024 tane kadar geçerli olacak mutfak tüpündeki indirim kampanyasının detayları…

Tüp fiyatları son zamlarla 200 TL’ye ulaşmıştı

Özellikle asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam yapılmasının ardından enflasyon oranları gün geçtikçe yükselmeye devam etti. Bu durum vatandaşın sıklıkla kullandığı ürünleri de doğrudan etkilerken, mutfak tüpü fiyatları 200 TL’ye kadar dayandı. Peş peşe yapılan zamlarla bu fiyata kadar çıkartılmış olan mutfak tüplerinde vatandaşlar dört gözle indirim bekliyordu. Beklenen indirim fırsatı duyuruldu! Mutfak tüplerinde 120 TL tutarında indirim kampanyasına imza atıldı.

81 ilde bugün itibariyle geçerli olacak! Mutfak tüpleri bedavadan satılıyor

120 TL indirim sizleri bekliyor

Mutfak tüplerine peş peşe zam yapılmasından kaynaklı ipragaz müjdeli haberi verdi. 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli sayılacak özel bir kampanya başlattı. Kampanya doğrultusunda 12 kiloluk ev tüplerinde toplamda 120 TL indirim kazanma şansını yakalanmak mümkün olacak. İlk etapta İpragaz’ın mobil uygulamasını indirerek uygulama üzerinden tüp siparişi veren vatandaşlar, 120 TL’lik otomatik olarak uygulanacak olan indirim kampanyasından faydalanabilecek. Yalnızca mobil uygulama üzerinden geçerli olacak siparişlerde sunulan bu indirim kampanyası sayesinde uygun fiyata tüp almak mümkün olacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal