7 Mart 2021 Hava Durumu

Hava durumu 7 Mart 2021'de hava nasıl olacak? İstanbul'da yağışlar devam edecek mi? Meteoroloji'den de bir takım şehirler için uyarı yapıldı. 7 Mart 2021 hava durumu.

07.03.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-09:14) 7 Mart 2021 Hava Durumu

Hava bugün nasıl olacak? Bugün yağışlı olacak mı? Günün ilk ışıkları ile beraber başta işe giden vatandaşlar olmak üzere bugün dışarıda olacak insanlar bu soruların yanıtını merak edip araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 7 Mart hava tahmin raporunu açıkladı.

7 MART HAVA DURUMU 

Meteorolojinin son tahminlerine göre, ülkenin kuzey, iç ile batı bölgelerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege ( Muğla ile Denizli haricinde),  Antalya, Karadeniz, Osmaniye, Eskişehir, Hatay, Erzurum, Muş, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır, Batman ve Siirt etrafının yağışlı, öteki bölgelerin az bulutlu olması bekleniyor. Kocaeli, Yalova, Sakarya, Zonguldak, Düzce, Bartın, Rize etrafı ve Kastamonu ile Artvin'in sahil bölgelerinde zaman zaman kuvvetli olması öngörülen yağışların; genelde yağmur ile sağanak, Karadeniz’in iç bölgeleri, Ardahan, Erzurum, Muş, Bitlis etrafında zaman zaman karla karışık yağmur ile kar halinde olması bekleniyor. Sabah ile gece sularında iç ve doğu bölgelerde buzlanma ile don hadisesi ile beraber zaman zaman pus ile sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç bölgeleri ve Doğu Anadolu’nun güneydoğu tarafında çığ oluşma riski bulunmaktadır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden (MGM) alınan tahmin raporuna göre, hava sıcaklığının yağış alan bölgelerde 2 - 8 derece gerileyeceği, öteki bölgelerde kritik bir farklılık olmayacağı bekleniyor. Rüzgarın da genelde güney ile güneybatı, yer yer kuzeybatı bölgelerde kuzey ile kuzeydoğu taraflardan hafif yer yer orta şiddette esmesi bekleniyor.

BAZI İLLERİMİZDE HAVA DURUMU

İstanbul: Hava durumu parçalı çok bulutlu, öğle sularından itibaren yağmur ile sağanak yağışlı 13

Ankara: Hava durumu az bulutlu, öğleden sonra parçalı zaman zaman çok bulutlu 14

İzmir: Hava durumu parçalı çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı 16

Adana: Hava durumu parçalı ve zaman zaman çok bulutlu 19

Antalya: Hava durumu parçalı çok bulutlu ve zaman zaman sağanak yağışlı 16

Trabzon: Hava durumu parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, gece saatleri itibariyle aralıklı sağanak yağışlı 16

Diyarbakır: Hava durumu parçalı ve az bulutlu, yer yer çok bulutlu, gece saatleri itibariyle yer yer yağmurlu 18

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal