21.03.2024-09:31 (Son Güncelleme:21.03.2024-16:09)


1

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı. Şu günlerde yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini adeta sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız dünyaevine girdi.



2

Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından takipçilerine paylaştı.



3

Oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. Sevgilisinden 7 aylık hamile olan Vuslateri anne olmak için gün sayarken bebeğinin cinsiyeti de belli olmuştu.



4

Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu ortaya çıkmıştı.



5

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Vuslateri, sevgilisiyle ilgili konuşmuştu. Bebeğinin babasının devlet memuru olduğunu söyleyen ünlü isim, "Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok" ifadelerini kaydetmişti.



6

Gonca Vuslateri, sadece adını bilinen ve tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde gizli saklı evlendi. 7 aylık hamile olan Vuslateri, sevgilisi Levent Bey ile aile arasında yapılan nikah töreniyle dünyaevine girdi.



7

Vuslateri, eşiyle paylaşım yapmayı da ihmal etmedi ve paylaşımına “Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın ‘kadınların’ linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu. Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de hallettik."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr