28.02.2024-14:42 (Son Güncelleme:28.02.2024-14:42)


1

Ünlü piyanist İklim Tamkan'ın sanat camiasını sarsan iddialarından sonra Gonca Vuslateri'den de Fırat Tanış hakkında şoke eden bir açıklama geldi.



2

Piyanist İklim Tamkan dün akşam, geçtiğimiz eylül ayında beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip' dolayısı ile uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurmuştu.



3

“Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” sözleriyle herkesi derinden sarsmıştı.



4

X hesabından Fırat Tanış hakkında haberi yayınlayan Gonca Vuslateri, iddiaların odağındaki Fırat Tanış hakkında olay ifadeler kullandı.



5

Kimilerine göre bu, oyuncu Fırat Tanış'tan şiddet gören birçok oyuncu kadının varlığının, ve herkesin sustuğu bir şiddet zincirinin süregeldiğinin kanıtıydı.



6

İşte o sözler...

 İşte o sözler...

"Defterin sayfalarını aralardım da... Gebelikte kendimi geremem. Bilinmesinden duyduğumuz tarifsiz 'görülüyor' hissi.



7

Göğsüme giden nefesi ve ilahi adalet duygumu tarif edemem. Eminim kendisi yüzünden terapist kapılarında uyuyan kadın meslektaşları biraz olsun huzur bulmuştur"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr