7 Ağustos Masterchef yedek kadroya kimler girdi? 2022 MasterChef Türkiye ana kadro yarışmacıları

Dün akşam yayınlanan MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde yedek kadroya giren isimler netleşti. Bu isimlerin kim olduğu ise araştırma konusu oldu. Peki 7 Ağustos Masterchef yedek kadroya kimler girdi? İşte 2022 MasterChef Türkiye ana kadro yarışmacıları...

08.08.2022-09:15 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-09:15)

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’de ana kadroya girmek isteyen yarışmacıların verdiği mücadeleler, ekranları başındaki milyonların heyecan dolu anlar yaşamasına sebep oluyor. MasterChef’te ana kadroya daha önce giren altı ismin yanına dahil olmak isteyen yedek adaylardan hangilerinin bu amaca ulaştığı merak ediliyor. Yedek kadrodan ana kadroya dahil edilen yarışmacıların hangileri olduğu ise MasterChef Türkiye’nin dün akşamki yeni bölümüyle belli oldu. Peki 7 Ağustos Masterchef yedek kadroya kimler girdi?

7 Ağustos Masterchef yedek kadroya kimler girdi?

MasterChef Türkiye’de dün akşam yayınlanan bölüm adeta bir final havasında geçti. Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef’in yapmalarını istediği yemekleri hazırlayan yarışmacılar arasından Doğukan, Atike ve Başar yedek kadroya dahil edilen isimler oldu. Ana kadroya girmeyi başaran yarışmacı ise Umut oldu.

MasterChef ana kadro

2022 MasterChef Türkiye ana kadro yarışmacıları ise şu şekilde gerçekleşti:

Metin (1. hafta)

Gamze (2. hafta)

Onur (3. hafta)

Çağatay (4. hafta)

Şeyma (5. hafta)

Melih (6. hafta)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal