68. NBA All-Star Etkinlikleri Başlıyor

68. NBA All-Star'da LeBron James ve Giannis Antetokounmpo'nun kaptanlığındaki takımlar mücadele edecek. Milli basketbolcumuz Cedi Osman, yükselen yıldızlar maçında sahaya çıkacak.

15.02.2019-12:30 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-12:26) 68. NBA All-Star Etkinlikleri Başlıyor

68. NBA All-Star'da LeBron James ve Giannis Antetokounmpo'nun kaptanlığındaki takımlar mücadele edecek. Milli basketbolcumuz Cedi Osman, yükselen yıldızlar maçında sahaya çıkacak.

ABD'nin Charlotte şehrinde gerçekleştirilen Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star 2019 maçına, yarın sabaha karşı start verilecek.

Basketbol taraftarları, NBA yıldızlarının sahaya çıktığı All-Star hafta sonu etkinliklerinde yükselen yıldızlar maçı, yetenek yarışmaları ve All-Star karşılaşmasıyla beraber ünlüler müsabakasını da izleyebilecek.

Charlotte Hornets'ın sahası Spectrum Center ilk kez ev sahipliği yaparken Charlotte şehri 1991 senesinden sonra ikinci kez NBA All-Star maçına ev sahipliği yapacak.

Dr. Mehmet Öz Ünlüler Maçında Oynayacak

Hafta sonunun ilk etkinliği, yarın TSİ 03.00’te start verilecek olan ünlüler maçı olacak. Eski basketbolcu Ray Allen, eski Amerikan futbolcusu Steve Smith, komedyen Amanda Seales, aktör Mike Colter, rap şarkıcısı Quavo gibi spor ve televizyon dünyasından ünlü isimlerinin yanında ABD'de ikamet eden kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz de maça çıkacak.

Kadrolarında en az 3 çaylak ve en az 3 ikinci yıl oyuncusu yer alan, 10'ar kişilik ABD karması ile Dünya karmasının mücadele edeceği yükselen yıldızlar maçı ise aynı gün TSİ 05.00'te gerçekleşecek.

Cleveland Cavaliers’da oynayan milli basketbolcu Cedi Osman, Dünya karması sahaya Dünya Karması formasıyla çıkacak. Dünya karmasında Cedi Osman ile birlikte Ben Simmons (Philadelphia 76ers), OG Anunoby (Toronto Raptors), DeAndre Ayton (Phoenix Suns), Bogdan Bogdanovic (Sacramento Kings), Luka Doncic (Dallas Mavericks), Shai Gilgeous-Alexander (Los Angeles Clippers), Rodions Kurucs (Brooklyn Nets), Lauri Markkanen (Chicago Bulls) ve Josh Okogie (Minnesota Timberwolves) oynayacak.

ABD karmasında ise Jarrett Allen (Brooklyn Nets), Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers), Marvin Bagley, De'Aaron Fox (Sacramento Kings), John Collins, Trae Young (Atlanta Hawks), Jaren Jackson (Memphis Grizzlies), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Jayson Tatum (Boston Celtics) ve Kevin Knox (New York Knicks) isimleri yer alıyor.

Yetenek, 3 Sayı ve Smaç Yarışmaları

Etkinliğin ikinci gününde düzenlenecek olan yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaları TSİ 04.00'te başlayacak.

Uzun ile kısa oyuncuların karşılaşacağı yetenek yarışmasında Mike Conley (Memphis Grizzlies), Luka Doncic (Dallas Mavericks), De'Aaron Fox (Sacramento Kings), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Kyle Kuzma (Los Angeles Lakers), Jayson Tatum (Boston Celtics), Nikola Vucevic (Orlando Magic) ve Trae Young (Atlanta Hawks) sahyaa çıkacak.

3 sayı yarışmasında, statüsünü korumak için ter dökecek olan Devin Booker (Phoenix Suns), 2006 şampiyonu Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), 2015 şampiyonu Stephen Curry (Golden State Warriors), Damian Lillard, Seth Curry (Portland Trail Blazers), Danny Green (Toronto Raptors), Joe Harris (Brooklyn Nets), Buddy Hield (Sacramento Kings), Khris Middleton (Milwaukee Bucks) ve Kemba Walker'dan (Charlotte Hornets) isimleri oynayacak.

Geçmiş senelerde Michael Jordan, Kobe Bryant, Dominique Wilkins, Vince Carter ve Jason Richardson gibi isimlerin zafer kazandığı smaç yarışmasında ise Charlotte Hornets'tan Miles Bridges, Atlanta Hawks'tan John Collins, New York Knicks'ten Dennis Smith ve Oklahoma City Thunder'dan Hamidou Diallo karşılaşacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal