08.10.2019-13:26 (Son Güncelleme:30.04.2024-12:00)


1

Yıllardır böbrek yetmezliği ile savaşan eşini diyalize gittiğinde başka bir kadınla aldatan Ömer Günay, ilişki yaşadığı kadın tarafından dolandırıldı.



2

Afyonkarahisar'da yaşayan 65 yaşındaki Ömer Günay, eşine donör olmak isteyen ve kendini Leyla olarak tanıtan kadınla aşk yaşamaya başladı.



3

Eşi diyalize gittiğinde Leyla adlı kadınla evde görüşmeye başlayan Günay, kadının kendisini dolandırdığını fark edince soluğu televizyon programında aldı.



4

5 yıldır kendini Leyla olarak tanıtan kadın, Günay'dan kendisinden bir bebeği olduğunu söyleyerek maddi taleplerde bulunmaya başladı.



5

Olan bitenden Ömer Günay'ın itirafıyla haberdar olan böbrek hastası Ayşe Hanım ise seve seve bebeğe bakmaya hazır olduğunu söyledi.



6

Ancak tüm çabalara rağmen bebeğe bir türlü ulaşamayan yaşlı çift, çareyi, ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında aradı.



7

Çocuk sahibi olamayan çift, başından geçenleri gözyaşları içinde anlattı.



8

Günay, ilk şoku 5 yıldır iletişim kurduğu telefon numarasının Ayten D. isimli bir kadının üzerine kayıtlı olduğunu öğrenince yaşadığını belirtti.



9

Yaşlı adamın hayatında hiç görmediğini belirttiği hat sahibi Ayten D. isimli kadın, yıllardır Malatya'da yaşadığını ve evli olduğunu söyledi.



10

Olayla hiçbir ilgisi olmadığını belirten Ayten D. isimli kadının numarasının 9 yıldır yönlendirme usulüyle kullanıldığı tespit edildi.



11

Hattı yönlendirmeyle kullanan kişinin 57 yaşında 3 çocuk annesi evli bir kadın Latife Öcal olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr