65 yaş üstü olanlar çifte bayram yaşayacak! %25 indirim uygulanıyor

65 yaş üstü olan emekli vatandaşlara müjdeli haber verildi. 65 yaş üstü vatandaşlar, çifte bayram yaşayacak. Son dakika kampanyası duyuruldu. %25 indirim sizleri bekliyor!

25.03.2024-10:03 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-10:03) 65 yaş üstü olanlar çifte bayram yaşayacak! %25 indirim uygulanıyor

THY 65 yaş üstü vatandaşlara özel yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya doğrultusunda 65 yaş üstü vatandaşlar yeni kampanya doğrultusunda belirlenmiş olan uçuşlarda %25 indirim imkanını kapacaklar. Belirli tarihler arasında geçerli olacak bu kampanyadan yalnızca 65 yaş üstü olan vatandaşlar faydalanabilecek. Çifte bayram bu defa 65 yaş üstü vatandaşların yüzlerine gülüyor.

THY’den %25 indirimli uçak bileti alabileceksiniz

THY’nin yeni başlatmış olduğu kampanya doğrultusunda 65 yaş üstü vatandaşlar indirimli şekilde seyahat edebilecek. 18 Mart 2024 - 16 Nisan 2024 tarihleri arasında yalnızca yurtiçi uçuşlarda geçerli olacak bu kampanya ile %25 indirimli şekilde bilet almak mümkün olacak. 65 yaş üstü vatandaşlar THY’nin resmi internet sitesi üzerinden %25 indirimli şekilde belirtilen tarihler arasında indirimli şekilde bilet alabilecek.

65 yaş üstü olanlar çifte bayram yaşayacak! %25 indirim uygulanıyor

THY %25 indirim kampanyasının detayları

THY tarafından başlatılan bu yeni kampanya ile birlikte başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların gerekli detaylara göz atması gerekiyor. Kampanya doğrultusunda THY İstanbul havalimanı çıkışlı veya varışlı, yurtiçi direkt ya da aktarmalı, tek yön Economy ve Business Class uçuşlarda kampanya geçerli olacak 

Kampanya doğrultusunda 65 yaş ve üzeri olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcular net ücret olarak belirtilen bilet fiyatından %25 indirimli şekilde satın alabilecekler. Açık olarak düzenlenmiş olan biletler sunulan bu kampanyadan faydalanamayacak. Kampanya doğrultusunda sunulmuş olan indirim ise diğer indirimlerle birleştirilemeyecek.  

Kampanya yalnızca Türk Hava Yolları'nın yurtiçi seferli uçuşlarında geçerli olacak olup, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seferleri bu kampanyaya dahil değildir. Kampanya doğrultusundaki uçuşlarda kampanya başlama tarihinden önce rezervasyon yapılmış olan uçlardaki biletlerde de indirme söz konusu olacaktır.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal