6 yıl sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’la tekrar bir araya geldi: Elindeki fotoğraf dikkat çekti

2016 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı açılışta ''Çayımızı demledik, sizi de bekleriz” pankartı açan Pembe Betül Karasu'yu kırmayıp evlerine giden Erdoğan, bu görüşmeden 6 yıl sonra tekrar Kayseri'de yapılan toplu açılışta Karasu'yun elinde fotoğrafı gördü. Pembe Betül Karasu'yun elindeki fotoğraf ise gündeme damgasını vurdu.

24.07.2022-14:50 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-15:10) 6 yıl sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’la tekrar bir araya geldi: Elindeki fotoğraf dikkat çekti

6 yıl önce görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve lise öğrencisi Pembe Betül Karasu bu defada Kayseri'de açılışta denk geldi. Aradan 6 yıl geçmesine rağmen gerçeklesen toplu açılışa elinde Erdoğan ile olan fotoğrafıyla gelen isim tebrikleri topladı. 

6 yıl sonra yine aynı yerde

2016'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplu açılış töreninde lise öğrencisi Pembe Betül Karasu ‘Davan davamız, bu yolda gönül verdik, çayımız demledik, sizi de bekleriz’ pankartı açarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evine çaya davet etmişti. Programın ardından Karasu’nun davetini kırmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karasu’nun evini ziyaret ederek ailesiyle bir süre görüşmüştü.

Pembe Betül Karasu

Yıllar önce toplu açılış için Kayseri'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu defa yine aynı yere giderek karşılaştığı manzara karşısında şaşırdı. Karasu ile Erdoğan'ın çekildiği fotoğraflarını eline alan Pembe Betül Karasu ön sıralarda elinde fotoğraflar ile yerini aldı.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal