6 Şubat’taki depremden hasarlı eve girdiler canlarından oldular: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Şanlıurfa Bozova ilçesindeki tek katlı ev çöktü 2 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralılar var.

01.02.2024-12:00 - (Son Güncelleme: 01.02.2024-16:50)

Bozova ilçesindeki Kırsal Deliler Mahallesinde Cemile Arıkan'a ait evde, sabaha karşı henüz sebebi belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi. Çökme sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Çok sayıda kişi göçük altında kaldı!

Şanlıurfa'da ev çöktü 2 kişi hayatını kaybetti

Çevre halkının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirilerek; AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri kısa sürede bölgeye ulaştı. Göçük altında kalanların isimleri ve yaşları şu şekilde; Serdar (38), Fatma (38), Ahmet (15), Ayça (12) ve Açelya Urak (8) ile Dilber (34), Adem Arda (13) ve Emre Tuna Bozkurt (10) kendi imkanlarıyla enkazdan çıkmayı başardı.

Yaralıların durumu iyi!

Ekipler, tarafından başlatılan arama-kurtarma çalışmaları sırasında Serap Urak'ın (49) cansız bedenine ulaştı. Yaralı olarak çıkarılan Cemile Arıkan (56) ise kaldırıldığı Bozova Devlet Hastanesi'nde ise kurtarılamadı. Yaralı olarak kurtarılanlar ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

6 Şubat depremlerinde hasar aldığı öğrenildi!

Şanlıurfa'da ev çöktü 2 kişi hayatını kaybetti

Evin Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hasar aldığı öğrenilirken evde Cemile Arıkan'ın yalnız yaşadığı, çocukları ve torunlarının da akşam saatlerinde Osmaniye'den ziyarete geldiği öğrenildi.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal