6 Pozitif Vaka Çıktı! Maç Oynandı!

Rusya Ligi'nde 6 oyuncusunda coronavirüs görülen ve genç futbolcularla maça başlayan Rostov, Sochi'ye 10- 1 kaybetti. Karşılaşma bitimi 10 gol yiyen kaleci Popov karşılaşmanın adamı ödülünü aldı.

20.06.2020-09:55 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-09:53) 6 Pozitif Vaka Çıktı! Maç Oynandı!

Sochi ile Rostov arasında gerçekleşen karşılaşmayı Sochi, 10'a 1 kazandı. Rostov takımında 6 oyuncunun coronavirüs testinin pozitif olması ve bütün çalışanın karantinaya alınmasının sonrasında, karşılaşma ertelemeyince genç futbolcularla sahaya çıkılmak mecburiyetinde kaldı.

Rostov 17 yaş ortalamalı takımla sahada yer aldı ve ilk 11'inde forma giyen en yaşlı oyuncunun yaşı 19. Federasyondan erteleme kararı verilmediği için Rostov'un sahada yer almaması durumunda hükmen yenik sayılacağı maçı Sochi kulübü 10'a 1 yendi.

Diğer taraftan karşılaşmada 10 gol yiyen Rostov'un file bekçisi Popov, lig tarihinde bir karşılaşmada en fazla kurtarış yapan kaleci oldu. Kalesine 41 şut gelen 17 yaşındaki Popov bunların 14'ünü çıkardı. Karşılaşmada 1 penaltı atışını kurtaran Popov müsabaka sonrası maçın adamı ödülünü hak etti.

ROSTOV BAŞKANI NE DEMİŞTİ?

Rostov Başkanı Arutyunyants, "Takımda Koronavirüs testi pozitif çıkan 6 futbolcu var. Akşam Sochi ile oynayacağız ve maç ertelenmedi. Gençlerle sahaya çıkacağız. Hepsi 16 yaşında çocuklar. Korkuyorlar, endişeliler ama hepsi yürekli çocuklar. Onları yalnız bırakmayacağız!" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal