6 Kez Evden Kaçan Kadından Şok Sözler: Hüseyin'e Kaçtım Sonra Onun Arkadaşı Yunus'a Gittim

Esra Erol'un programında yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Eşinin evden kaçtığını ve çocuklarıyla ilgilenmediğini söyleyen İsa Bey'in iddialarına eşi Göknur Hanım cevap verdi.

02.09.2021-17:11 - (Son Güncelleme: 02.09.2021-17:37) 6 Kez Evden Kaçan Kadından  Şok Sözler: Hüseyin'e Kaçtım Sonra Onun Arkadaşı Yunus'a Gittim

ATV ekranlarında izleyicileriyle bir araya gelen Esra Erol programında işlenen olayla Türkiye gündemine oturmuştu. İzleyicilerin ekrana kilitlendiği olayda canlı yayına çıkan İsa Bey, eşi Göknur Hanım'ın sürekli evden kaçtığını ve evden kaçtığı için de çocuğuyla da ilgilenmediğini iddia etti. İddiaların odağındaki Göknur Hanım ise iddialara cevap vererek dün canlı yayına katılarak yaşadıklarını canlı yayında anlattı. 

HAMİLE OLDUĞU İÇİN EVE GERİ DÖNDÜ

Eşi İsa Bey'in bugüne kadar 6 kez kaçtığı dediği eşi Göknur Hanım ise suçlamalar üzerine cevap vererek eşi İsa'nın eve sevgilisini getirdiğini eve getirdiği sevgilisinin kendisine  "İsa benim sevgilim onunla ayrılacaksın" dediğini bu yüzden de önce Hüseyin, sonra da Yunus isimli kişilere kaçtığını söyledi. Eşinin sevgilisini görünce Facebook üzerinden tanıştığı Hüseyin'in yanına kaçtığını söyleyen Göknur Hanım, eşinden hamile kaldığı için yanında kaldığı sevgilisi Hüseyin ve ailesi tarafından istenmediğini bu sebeple de eve geri dönmek zorunda kaldığını ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal