55 kelepir arsanın satışı için start verildi! Bedava arsa satılacak

Milli Emlak tarafından bedava neredeyse sudan ucuz 55 kelepir arsanın satışı gerçekleştirilecek. Arsa sahibi olup yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, bu fırsatı kaçırmayacak!

06.04.2024-17:56 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-17:56) 55 kelepir arsanın satışı için start verildi! Bedava arsa satılacak

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliğine bağlı olan Milli Emlak tarafından Nisan ayı fırsatları peş peşe duyurulmaya başlandı. Pek çok hazine arazisini kiralık ve satılık olarak ihale usulü satışa çıkartan Milli Emlak, bu defa 55 adet kelepir arsa ve araziyi satışa çıkartacak. Konya, Antalya ve Hakkari başta olmak üzere vatandaşlar pek çok farklı ilde ve ilçede Nisan ayı içerisinde gayrimenkul sahibi olabilecek. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için kaçmaz nitelikli olan bu fırsata Milli Emlak tarafından start verildi. Arsa, arazi alıp daha sonradan değerlendirmek isteyenler şimdiden teminat bedelini yatırdı bile. 

Nisan ayı itibariyle satışlar başlayacak

Milli Emlak tarafından duyurulan 55 adet kelepir niteliğindeki arsa ve arazi için 15 Nisan tarihinde satışlar başlayacak. İhaleyle satılacak olan arsaların fiyatları, bulundukları konumları ve ne zaman ihalesinin gerçekleşeceği değişim gösteriyor. Genel olarak 15 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan ihale satışlarında, fiyatlar arsanın boyutuna göre değişim gösterecek. Vatandaşlar belirtilen tarihlerde ihaleye katılım sağlamak için önceden satın alacak oldukları arsanın teminat bedelini yatırmak durumunda.

55 kelepir arsanın satışı için start verildi! Bedava arsa satılacak

Peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı

Milli Emlak tarafından arsa, arazi ya da farklı bir gayrimenkul satın alacak vatandaşlara yeni Nisan kampanyası da duyuruldu. Nisan ayı boyunca peşin arazi, arsa ya da gayrimenkul satın alacak vatandaşlar %20 indirimden faydalanabilecekler. Ek olarak taksitle ödeme seçeneği de Milli Emlak tarafından sunulacak.

KDV olmadan, 5 yıl emlak vergisinden uzak taşınmaz sahibi olmak istiyorsanız Milli Emlak resmi sayfası üzerinden en güncel ilanları görüntüleyebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal