50 TL’ye bebek gibi cilde sahip olacaksınız! Gençlik aşısı yanında halt edecek

Canan Karatay’ın vermiş olduğu pürüzsüz cilt sırrıyla sadece 50 TL’ye bebek gibi bir cilde sahip olmaya hazır olun. Gençlik aşısı yanında halt edecek! Karatay bu ürünü alanı gençleşeceğini garanti etti.

01.04.2024-16:28 - (Son Güncelleme: 01.04.2024-16:28) 50 TL’ye bebek gibi cilde sahip olacaksınız! Gençlik aşısı yanında halt edecek

Beslenme ve sağlık denildiği zaman ülke genelinde önde gelen isimlerden birisi olan Profesör Doktor Canan Karatay, bu defa cilt sağlığı ile alakalı harika bir tavsiyede bulundu. Doğal yöntemlerin cilt sağlığı konusunda oldukça önemli olduğunu dile getiren Canan Karatay, kimyasal içerikli ürünlerin yanı sıra kesinlikle doğal özüt ürünlerin cilde uygulanması gerektiğini aktardı. Etkili ve sağlıklı bir cilt bakımı yapmanın anahtarının doğallıkla olduğunu aktaran Karatay, cilt problemleriyle uzun süredir mücadele eden vatandaşların bu yöntemle problemlerinden kurulacağını söyledi. 

Cilt problemleriyle baş edemeyenler doğal yöntemlere başvurmalı

Canan Karatay cilt problemleriyle uzun süredir baş edemeyenlerin kesinlikle doğal yöntemlere başvurması gerektiğinin altını çizdi. Uzun süredir cilt sağlığını korumak ve cilt problemleriyle mücadele etmek için yeşil kalıp sabunu tercih ettiğini aktaran Profesör Doktor, Amerika'da bulunduğu dönem içerisinde Türkiye’den gelen ziyaretçilerinden bu sabunu getirmelerini rica ettiğini aktarıyor. Kemoterapi sonrasında yaşadığı cilt problemlerinde de doğal yöntemlerle sonuç aldığını söyleyen Karatay, yeşil kalıp sabunun adeta mucizevi bir etki gösterdiğini dile getiriyor.

50 TL’ye bebek gibi cilde sahip olacaksınız! Gençlik aşısı yanında halt edecek

Zeytinyağlı sabun tüm cilt problemlerini fayda sağlıyor

Kimyasalların yanı sıra zeytinyağlı sabunun bütün cilt problemlerine geride bıraktığını dile getiren Canan Karatay, her cilt tipine uygun olarak bu sabunu kullanmanın mümkün olduğunu da söylüyor. Cilt bakımı konusunda alternatif bir çözüm arayan ve cilt sağlığını önemseyenler için evde muhakkak bir kalıp zeytinyağlı sabunun bulunması gerektiğini aktarıyor. Sivilce -  akne gibi sürekli tekrarlayan cilt problemleri, saç derisinde yaşanan kepek, egzama ve cilt iltihapları gibi problemlere de zeytinyağlı sabunun oldukça iyi geldiğini deneyerek test ettiğini aktarıyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal